ספיר בורגיל: "אני מרגישה החמצה"

לילה בלי שינה עבר על כוכבת "האח הגדול" והבוקר היא כבר נחתה על סט הצילומים לקמפיין ראשון • מה היא חושבת על הזוכה ואיך מתקדמים היחסים עם אברהם?

ספיר בורגיל על הסט של foot locker

אחרי לילה ללא שינה ומלא בהתרגשות של גמר "האח הגדול" הגיעה ספיר בורגיל לסט הצילומים של Foot Locker, לצילומי קמפיין החורף.

"זה קמפיין ראשון, ואני מאוד שמחה ומתרגשת. אווירה כיפית, משחרר. אחרי החוויה בבית, זה בא לי בול".

ספיר בורגיל ל-Foot Locker, צילום: זוהר שטרית

איך היה לפגוש את שניר?

"המפגש עם שניר היה מרגש מאוד, צפיתי בו בבית. היה כיף".

את מרגישה החמצה שהוא לא זכה?

"אני מרגישה החמצה. מאוד רציתי שהוא ייקח את המקום הראשון, אבל אני שמחה בשביל יובל מעתוק, היא לגמרי ראויה לא פחות ממנו. אני מפרגנת. להגיע לגמר זה כבר הישג. לא הופתעתי שהיא לקחה את הגמר, מבחינתי זה היה או אחי או היא".

ספיר בורגיל ל-Foot Locker // צילום: מיכל מור

על היחסים הזוגיים עם בן הזוג אותו הכירה בתוכנית, אברהם אקלום, היא אומרת כי "הכל מדהים. זו פעם ראשונה שהשארתי אותו לישון אצלי בבית. הוא יקום עכשיו הוא לא ידע להכין כלום. אם אבא שלי או אימא שלי לא יכינו לא קפה, הוא לא יכין".

את ראש השנה תעשו ביחד?

"אנחנו מאוד רוצים לעשות את החג ביחד, אבל צריך לכבד את המשפחות, בכל זאת לא היינו שלושה חודשים בבית. כל אימא רוצה שהילדים שלה יהיו איתה בחג, אבל בעזרת השם, את החג הבא כבר נעשה ביחד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר