מצעד התלבושות בכנסת ישראל

הלבוש הרשמי בכנסת מחייב את החברים בה ואת משפחותיהם להגיע בבגדים מכובדים • היו מי שידעו לצרף סטייל משובח לבגדים

צילום: אורן בן חקון // לא יזיק קצת סטייל במשכן המכובד

הכנסת ה-21 יצאה לדרך: טקס ההשבעה שנערך אתמול (שלישי) בכנסת עבור 120 חברי הכנסת שחלקם חדשים וחלקם ותיקים היה מרגש  אנחנו התבוננו בעיקר על מה לבשו המוזמנים. לא פסחנו גם על בני ובנות הזוג שהתלוו למעמד.

רוב הח"כים הלכו על קוד לבוש רשמי של חליפה ועניבה, בעיקר בגווני כחול כהה, אפור ושחור, את הטוויסט חלק הביאו בעניבה בגוונים שונים.

מיקי חיימוביץ // צילום: אורן בן חקון

הח"כיות היו אלה שהוסיפו צבעוניות לעיניים. ח"כ מאי גולן (הליכוד) לבשה ז'קט בגוון צהוב פסטל ומעל חולצה לבנה. גם חברת הכנסת החדשה מיקי חיימוביץ (כחול לבן) הלכה על אותה שבלונה של חולצה לבנה ומעל ז'קט ירקרק, אהבנו את הבחירה בגוונים הצבעוניים שמתכתבים עם הטרנדים האופנתיים, אך הלבוש המוצלח בין השתיים היה של גולן, חיימוביץ פיספסה כשבחרה בז'קט ארוך מדי.

המראות הטובים שייכים למי שבחרו ללבוש שמלות למעמד הרשמי. חברת הכנסת סתיו שפיר (עבודה) הלכה על שמלה קיצית ללא שרוולים של מותג REISS בגוון כחול מעט בוהק, מה שהבליט אותה בין ההמון, בחירה מעניינת.


View this post on Instagram

A post shared by Maya Wertheimer (@mayawertheimer) on

Apr 30, 2019 at 7:36am PDT

בגזרת בנות הזוג שהצליחו להרשים אותנו היו מאיה ורטהיימר, אשתו של חבר הכנסת אסף זמיר (כחול לבן) הגיעה בשמלת קולר לבנה של מותג ברנדה באורך מידי.

גאולה אבן סער הגיעה בשמלה לבנה קצרת שרוולים עם חגורה שמדגישה מותנים ושיער אסוף . אהבנו את גזרת הצווארון הסיני, לגמרי עובר. 

גאולה אבן בשמלה יפייפיה // צילום: אורן בן חקון

ליהיא לפיד, ח"כ עומר ינקלביץ (כחול לבן) ואשת ראש הממשלה שרה נתניהו הלכו על בטוח - שמלה שחורה. הבחירה הטובה ביותר הייתה של ינקלביץ שלבשה שמלה שחורה ארוכה בגזרת עפרון עם חרוזי פנינה בחלק העליון שהוסיפו סטייל עדכני ללוק.

נתניהו בשמלה שחורה // צילום: חיים צח/לע"מ

גם אשת ראש הממשלה שרה נתניהו הלכה גם היא על המראה הרשמי והבטוח עם שמלה שחורה קלאסית בשרוולים קצרים עם מעט נפח ושרשרת כסופה. לפיד בחרה בשמלת מעטפת מבד קטיפה שחור של המעצבת דרורית ניצני. בחירת הצבע והגזרה נכונים אולם היה עדיף שמלה פחות חורפית, גם אם ירושלים קרירה יותר, אנחנו לגמרי באביב. 


View this post on Instagram

A post shared by Yair Lapid (@yairlapid) on

Apr 30, 2019 at 5:52am PDT

הפתעת הערב היה מבחינתנו הזמר הראל סקעת שהגיע יחד עם בן זוגו ח"כ עידן רול. סקעת לא עשה עניין מהממלכתיות ומקוד הלבוש הרשמי והגיע עם מכנס ג'ינס, נעלי ספורט, חולצת טריקו ומעל ז'קט במראה צבאי – ירקרק, של בלנסיאגה וראג אנד בון, שאפו על האומץ. ח"כ עידן רול הגיע בחליפה של בוס, ובייבי ארי סקעת-רול הולבש בדיסקוורד, הכל תחת מטריה אחת של פקטורי 54.  


View this post on Instagram

A post shared by Harel Skaat (@harelskaat) on

Apr 30, 2019 at 7:30am PDT

היו ח"כיות שבחרו ללכת על לבן חגיגי, חברת הכנסת גילה גמליאל (ליכוד) לבשה ז'קט לבן מעל חולצה שחורה, חברת הכנסת פנינה תמנו שטה (כחול לבן) בחרה בז'קט וחולצה לבנים. 


View this post on Instagram

A post shared by Meirav Cohen- (@meirav.cohen.official) on

Apr 30, 2019 at 3:37am PDT

חברת הכנסת מירב כהן (כחול לבן) לבשה חולצה לבנה מכופתרת ומעליה וסט, דווקא מחברת כנסת צעירה ציפינו למראה אחר ומרענן, ולא ללכת על מראה משעמם ולא עדכני.

חברת הכנסת מירי רגב לבשה ז'קט כהה מעל חולצה לבנה, דווקא ממי שהייתה בשורה הראשונה בשבוע האופנה ציפינו ליותר והתאכזבנו בגדול. רגב בחרה בחליפה גברית, רק חבל שרגב לא חשבה לבלוט מבין חברי הכנסת עם שמלה או חליפה של המעצב האהוב עליה, דרור קונטנטו.

פייר? התאכזבנו קשות רגב // צילום: אורן בן חקוןטעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר