הלכה רחוק מדי: הלוק של נטע אלחמיסטר

המעצבת אוריה עזרן הזמינה לתצוגת אופנה שלל סלבס ודאגה להן לרקע מושלם לתמונה לאינסטגרם • מי התלבשה בלוק קיצי מוצלח ומי פספסה בגדול?

לתצוגת האופנה המהפנטת של המעצבת אוריה עזרן שהתקיימה אמש (שני) הגיעו לפרגן לא מעט מפורסמות, ורקע השדה היה מושלם עבורן לצילום תמונות פוטוגניות במיוחד. בהן עדן פינס, שמרבה לאחרונה לחשוף בטן חטובה, מור סילבר במראה מושלם לעונה הקיצית ונטע אלחמיסטר חשפה יותר מדי עם חלק עליון של בגד ים.

המתלבשות המוצלחות

צילום: אור גפן
צילום: אור גפן

מור סילבר בחצאית כתומה מנוקדת וטופ שכלל שרוולים תפוחים ואלמנט קשירה בחזה מבוטיק סיוון במרכז שוסטר בתל אביב. הנעליים השקופות של gianvito rossi ותיק הקלאץ' כסוף הוסיפו ניחוח יוקרתי, מושלם.

צילום: אור גפן
צילום: אור גפן

עדן פינס החזירה את ימי הדיסקו העליזים עם חליפת פייטים שחורה של רנואר, נעליים גבוהות מגושמות שבצבצו ותיק קטן של פראדה. התוספת של השיער שהיה אסוף לגבוה הוסיפה והבליטה את המראה הנועז.

צילום: אור גפן
צילום: אור גפן

עומר נודלמן בזוג צמות ארוכות ושמלת מיני לבנה עם מחשוף נדיב. אפשר היה לוותר על מגפי ברך גבוהים בעונה זו לטובת סנדל, עם זאת אהבנו את הלוק המיוחד. 

צילום: אור גפן
צילום: אור גפן

אנה זק בלבן בשמלת מיני מתחרה ושיער פזור טבעי , נעלים ותיק של לואי ויטון, עדין ויפה.

צילום: אור גפן
צילום: אור גפן

אוריה עזרן, כלת האירוע, בשמלה שהיא עצבה שכללה מחשוף נדיב וחצאית בלון עם אלמנט קשירה של חגורת חבלים ונעליים ממנגו, מיוחד ומחמיא.

צילום: אור גפן
צילום: אור גפן

נטע אלחמיסטר הגיעה בלוק שחור. טופ וחצאית מאתר revolve. התלהבנו מהתיק הקטן במראה מיוחד ויפה של איב סאן לורן, אך פחות מהטופ שנראה מוגזם ומתאים לחוף הים ולא לאירוע ערב.

צילום: אור גפן
צילום: אור גפן

נועה בני במראה מנומר, שמלת מיני של המעצבת אוריה עזרן, סנדל עקב שנקשר סביב הקרסול ושיער פזור ולא מתאמץ.

המתלבשות המאכזבות

צילום: אור גפן
צילום: אור גפן

רומי פרנקל בטוטאל לוק רנואר, חליפת סאטן מבריקה בגוון לילך וסנדל שחור. השיער האסוף גבוה השלים את הלוק, שהזכירה דמות מסרטי מלחמת הכוכבים, מראה לא רלוונטי ומשעמם.

צילום: אור גפן
צילום: אור גפן

בר זומר בחצאית מיני וחולצה לבנה. אלמנט המעטפת לא החמיא, נעלי עקב שקופות של מותג  revolve ותיק קטן תואם. מראה לא מוצלח. 

בל אגם בלטה בז'קט בוורוד פוקסיה, חצאית - מכנס בלבן עם טופ תואם של המותג בר מרום, נעלי עקב מאוסף פרטי ותיק של איב סאן לורן.

צילום: אור גפן
צילום: אור גפן

דנית גרינברג בשמלת מיני חלקה של אוריה עזרן, נעלי עקב מאסוס ותיק של גוצ'י. הצבע היה דומה לצבע עורה של גרינברג, מראה משעמם ולא עדכני.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר