המותג האהוב על קיילי ג'נר הגיע לארץ

נחת בישראל מותג היוקרה הנועז והסקסי שאהוב על הרבה פאשניסטות ורץ בפיד האינסטגרם שלנו לא מעט • הכינו הרבה מזומנים

מותג האופנה היוקרתי "THE ATTICO" מגיע לישראל ויימכר לראשונה בחנות האונליין של פקטורי 54.


View this post on Instagram

A post shared by THE ATTICO (@the_attico) on Oct 5, 2020 at 6:30am PDT

מדובר במותג אופנה צעיר עם קו שובב וסקסי. הפריטים חושפניים ובולטים בנוכחותם, ולכן בשנים האחרונות הפך המותג לחביב במיוחד על פאשניסטיות שמבינות עניין.

דגמי המותג, בדגש על שמלות הערב ונעלי העקב, שוטפים מידי יום את עמודי האינסטגרם הבולטים.  בין הלקוחות המפורסמות ניתן למצוא את קיילי ג'נר וקיארה פראני, הזמרת דואה ליפה, השחקנית  דקוטה ג'ונסון, ועוד.


View this post on Instagram

A post shared by THE ATTICO (@the_attico) on Sep 9, 2020 at 12:50am PDT

בית האופנה THE ATTICO (עליית גג באיטלקית) הוקם רק לפני ארבע שנים בשנת 2016 על ידי, גילדה אמברוסיו וג'ורג'יה טורדיני, שתי מעצבות צעירות ממילאנו עם טעם משובח וגישה נועזת לאופנה, שהביאו רעננות לא מוכרת, ולכן המותג מהר מאוד הפך למותג מבוקש ומצליח בהשקות נוצצות ואירועי יוקרה.

הסגנון של השתיים מציג כמיהה לתקופות עבר השראות של שנות ה-50 וה-60 הנוצצות והזוהרות, בהן שלטו בעיקר פריטים מפייטים, נוצות וצווארונים מיוחדים.


View this post on Instagram

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Aug 10, 2019 at 7:02am PDT

המעצבות מחזירות מוטיבים של גלאם, שיק וסקס אפיל מהעבר עם התאמה עדכנית לתקופה הנוכחית. השתיים מכנות את הבגדים אותן הם מעצבות כ"מודרניים עם ניחוח נוסטלגי", ופונות אל הלקוחה שמחפשת סטייל אינדיבידואלי מתוחכם.

קולקציית סתיו-חורף 2020-2021 של המותג המושקת בימים אלה בחנות האונליין של פקטורי 54, מציגה את הפריטים הנוצצים המזוהים עם המותג, שילוב של מונוכרומטיות מדויקת במראה על זמני, ולכן והפריטים יכולים לשמש יותר מעונה אחת.


View this post on Instagram

A post shared by THE ATTICO (@the_attico) on Sep 1, 2020 at 4:50am PDT

הצבעוניות של הפריטים נעה בין ורוד פוקסיה לצהוב טרנדי ועד לשחור הקלאסי והכסוף. בין הדגמים הבולטים יש ז'קט שחור בגזרה מפוסלת הנלבש כשמלה, הכולל צווארון עם נוכחות וטוויסט של שרוולים מעוטרי נוצות. שמלת מיני עם הדפס גראפי בצבעי שחור לבן שכוללת שרוולים תפוחים וקאט אאוט בגב שמוסיף קורט סקסיות למראה ושמלה צהובה באורך מקסי המשלבת נוצות ומשי.


View this post on Instagram

A post shared by THE ATTICO (@the_attico) on Sep 30, 2020 at 6:01am PDT

בגזרת האקססוריז של המותג תמצאו תיקי צד קטנים בצבעוניות מובלטת ונעלי עקב במגוון צבעים נועזים תואמים שעשויים להשלים במדויק כל אאוטפיט.

טווח מחירים: פריטי לבוש: 3,990-10,290 שקלים, נעליים: 2,390-3,390 שקלים, תיקים: 3,100 שקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר