"לא נראה עוד כזה בישראל": הקליפ של נועה קירל

הזמרת יצרה קולקציה לטרמינל X • ההשקה שודרה בחשבון היוטיוב שלה יחד עם טיקטוקריות מוכשרות שעלו למסלול • כך זה נראה

נועה קירל משיקה קולקציית קיץ חדשה בעיצובה שתימכר בבלעדיות באתר טרמינל X. הקולקציה כוללת מעל 100 פריטים לנשים וגברים בסגנון קז'ואל.

צילום: עופר בר

בתצוגת האופנה שנערכה היום (שני) בחשבון היוטיוב של הזמרת, לוקחות חלק גם טיקטוקריות שנבחרו על ידי נועה כמשפיעניות רשת מובילות, שתיעדו בטלפון הנייד שלהן את התצוגה בעודן מתהלכות על המסלול עם הבגדים מהקולקציה החדשה. 

צילום: דימה טליאסנקי
צילום: דימה טליאסנקי

בהנהלת האתר מציינים כי מדובר בדרך חדשה, מתקדמת ועדכנית להשקת קולקציה. "מדובר במופע אמנתי וייחודי שבמרכזו השקת הקולקציה החדשה", אומר ניר הורוביץ, מנכ"ל אתר טרמינל X. "אחרי שיתוף פעולה מוצלח שהיה עם קולקציית חורף, הלקוחות יקבלו הפעם חוויה שלא נראתה לפני כן בישראל, והכל דרך הרשתות החברתיות". 

הקולקציה מבטאת את הטעם האישי, הסטייל ואת פרטי האופנה שקירל נוהגת ללבוש ונמצאים בארון הבגדים שלה. הקולקציה כוללת פרטי לבוש, אקססוריז ונעלים. בקולקציה פריטי בייסיק ודגמים המאפשרים מיקס אנד מאץ' והתאמה בין מגוון הפריטים והגזרות השונות.

צילום: דימה טליאסנקי
צילום: דימה טליאסנקי

טווח מחירים: 69.90 עד 199.90 שקלים, מידות XS –XL.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר