הגיפט קארד של קסטרו מתרחב

חברת קסטרו הודיעה היום על הצעד העסקי הראשון שלה לאחר המיזוג עם הודיס: השקת גיפט קארד לכלל מותגי הקבוצה

כרטיס הגיפט קארד של קבוצת קסטרו-הודיס // צילום: יח"צ

הגיפט קארד, שהושק מיד לאחר השלמת עסקת המיזוג עם הודיס שהתרחשה היום (ראשון), הוצג תחת השם Love gift card .

הכרטיס, שעוצב בגוונים שונים מהכרטיס האדום והמוכר של קסטרו, מיועד בשלב הראשון לשוק החברות המוסדיות והעסקיות בישראל - B2B, ויעניק ללקוחות אפשרות לרכוש את כלל מותגי הקבוצה לקראת החגים. בשלב מאוחר יותר יוצע גם לצרכנים הפרטיים.

חנות קסטרו בקניון רמת אביב // צילום: איימי נקדאי

המותגים שיכללו בכרטיס הם: קסטרו, הודיס, קרולינה למקה, אורבניקה, איב רושה, טופ-טן ואקססורייז. 

את הכרטיס ניתן יהיה לרכוש  דרך מטה החברה באמצעות מחלקת B2B והוא יאפשר רכישה בשווי הכספי המלא בו הוא ייטען, כולל כפל מבצעים. 

השלמת עסקת המיזוג עם הודיס ממצבת את קבוצת קסטרו כאחת מקבוצות האופנה הגדולות בישראל, עם שווי בורסה העומד על סך של כ-860 מיליוני שקלים נכון למועד השלמת העסקה.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר