דרמה בטקס "מיס יוניברס": מלכת היופי הישראלית התעלפה על הבמה

במהלך החזרה הגנרלית, הנציגה הישראלית נועה כוכבא, התעלפה על הבמה לעיני הנוכחים • היא פונתה לקבלת טיפול רפואי מאחורי הקלעים • כוכבא: " אני מרגישה טוב וחזקה"

נועה כוכבא התעלפה

לעיני הקהל: דרמה גדולה התרחשה הערב (ראשון) לאחר שמלכת היופי הישראלית, נועה כוכבא התעלפה על במת "מיס יוניברס" באילת. 

כוכבא התעלפה כמה שעות לפני שייערך אירוע הגמר הלילה, שיועבר בשידור חי לכל העולם בשעה 2:00 (שעון ישראל).

חובשים ופרמדיקים של מד"א הוזעקו לבמה ופינו אותה לקבלת טיפול רפואי מאחורי הקלעים. לפי עדי ראייה, כוכבא נראתה חיוורת ולא במיטבה במהלך הטקס. הרגע הדרמטי התרחש כאשר הכריזו על 10 המועמדות סופיות.

תיעוד: מלכת היופי הישראלית התעלפה על במת "מיס יוניברס"

נועה כוכבא, בת ה-22, מלכת היופי הטריה, שירתה בצבא כמפקדת בקורס חובשים והיא חולמת להיות רופאת ילדים. מקורביה סיפרו כי לאורך היום חוותה לחץ, עומס והתרגשות בעקבות התחרות שהתקיימה הלילה. אולם לאחר קבלת הטיפול היא הופיעה על הבמה כמתוכנן.

לאחר שקיבלה טיפול, כוכבא מסרה: "תודה לכולם על הדאגה, אני מרגישה טוב וחזקה, הצוות של מד״א טיפל בי מאחורי הקלעים במסירות ואני מתכוננת לקראת הערב הגדול של מיס יוניברס שיחל בעוד כמה שעות. אחזור לבמה בכוחות מחודשים".

רגע לא נעים למלכת היופי,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר