יוון, בעבר אויבת מרה של תורת ישראל, והיום – אתר בילוי מועדף על הישראלים, גם הדתיים שביניהם. שעתיים טיסה, זה כל מה שנדרש כדי להגיע לארץ שטופת שמש עם חופי זהב וים תכול, והכל במחירים נוחים בזכות המשבר הכלכלי שפקד את המדינה ושממנו היא עדיין לא התאוששה. אז, הגעתם ליוון, התמקמתם במלון ועכשיו אתם רוצים לטעום ממה שיש למדינת האיים הבלקנית הזולה להציע לכם – מה אפשר לאכול פה בלי תעודת כשרות? – הרב אורן דובדבני, המומחה שלנו לכשרות תעשייתית וראש מערך הכשרות של צהר, ידריך אותנו בנבכי המטבח היווני. יאסו!
לכתבות נוספות בסדרת "הדתי הנודד":
- לאכול טורטיה כשרה בדרום אמריקה
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו