ההרעלה ועונשה: רשת "ארומה תל אביב" החליטה לסיים את ההתקשרות עם הזכיין שהפעיל את הסניף בו אירעה פרשת הרעלת הטונה, בשדרות מנחם בגין בת"א. בנוסף, החליטה הרשת לסיים את ההתקשרות עם עובד נוסף, ולעבור לאריזות טונה אישיות, שייפתחו רק לאחר ההזמנה.
הרשת פרסמה היום (שלישי) פוסט בפייסבוק בו פירטה שורת צעדים בהם החליטה לנקוט, לאחר פרשת הרעלת הטונה שעוררה סערה
"בעקבות חומרת האירוע קיבלנו שורת החלטות כדי למנוע מאירוע מסוג זה להתרחש שוב. הזכיין המנהל של הסניף מסיים את תפקידו ברשת לאלתר."
"אנחנו עוברים מיידית מרכישת טונה בחבילות ענקיות - לרכישת טונה במארזים אישיים וקטנים שייפתחו רק לאחר ההזמנה. בדיוק כמו בבית. רק לאחר שתזמינו כריך או סלט טונה - נפתח עבורכם בלבד אריזה אישית ובטוחה לחלוטין למאכל."
"לכל מקררי הרשת יתווספו, ליתר ביטחון, גלאים שיתריעו על תקלת טמפרטורה... בנוסף הוספנו באפליקציה שלנו מייל מיוחד - מייל אדום לשירות - בו תוכלו לדווח לנו על כל תקלה ואנו נטפל בה מיידית".
ברשת הוסיפו: "ביצענו בכל סניפי הרשת בדיקות מקיפות, לקחנו דגימות מזון לבדיקה במעבדות מיוחדות, ריעננו את נהלי התברואה לכלל העובדים וקיימנו בקרות קפדניות של חברות חיצוניות.
אנו רואים את האירוע בחומרה רבה ושבים ומתנצלים בפני הלקוחות על שאירע״.
הרשת סיימה בפנייה בנימה אישית ללקוחותיה: "אנחנו מודים לכם על שאתם ממשיכים לפקוד את סניפי הרשת למרות הסערה התקשורתית. האמון שלכם אינו מובן מאליו מבחינתנו."
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו