נמשכת מגמת הירידה בתחלואה מנגיף נגיף הקורונה בישראל, כאשר מניין הנדבקים עלה ביממה האחרונה ב-28 בני אדם נוספים בלבד, וכעת הוא עומד על 5,157 חולים פעילים, אשר מתוכם 77 מאושפזים במצב קשה ו-64 מונשמים.
עם זאת, חמישה בני אדם נוספים מתו מנגיף הקורונה ביממה האחרונה, ומספר המתים עומד כעת על 245. מספר בתי חולים כבר סגרו את מחלקות הקורונה הייעודיות שלהן, בהם אסותא באשדוד, ברזילי באשקלון ושערי צדק בירושלים.
מנתונים שפרסם משרד הבריאות עולה כי חלה עלייה של 4% בשיעור חולי הקורונה בח'ורה, שם מספר החולים עומד כרגע על 130 סך הכל. בבני ברק נוספו ביממה האחרונה 23 חולים מאומתים חדשים, ובבית שמש עוד 16, אך בדיר אל-אסד, עלי, אלעד ומקומות נוספים בהם היה חשש להתפרצות הנגיף, לא נרשם ביממה האחרונה אפילו חולה מאומת חדש אחד.
אחד מחמשת המתים שנוספו ביממה האחרונה הוא תושב חיפה בן 88 שאושפז במחלקת הקורונה של המרכז הרפואי בני ציון במשך למעלה מחודש במצב קשה, כשהוא מורדם ומונשם. רעייתו, בנו ובתו של הנפטר, שאושפזו במחלקת הקורונה בבית החולים, החלימו ושוחררו בשבוע שעבר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו