על פי נתוני משרד הבריאות שפורסמו הבוקר (שני) לא נוספו חולי קורונה חדשים במהלך שעות הלילה. בישראל ישנם 16,621 חולי קורונה מאומתים, מהם 3,335 חולים פעילים. כמו כן, במהלך הלילה לא התווספו נפטרים ומספרם עומד על 272 בני אדם. נכון לעתה, 57 מהחולים מוגדרים במצב קשה, ביניהם 47 מונשמים, ו-39 חולים במצב בינוני. עד כה, החלימו מקורונה 13,014 ישראלים.
נתונים אלה מגיעים למעלה משבועיים אחרי פתיחת מערכת החינוך, מה שעשוי לסייע בהרחבת מתן ההקלות במשק.
בימים הקרובים צפויה הממשלה לאשר את המתווים לפתיחת בתי הכנסת ובריכות השחייה. גם נתוני התחלואה בערים "האדומות", שבהן אחוז חולי הקורונה גבוה יחסית, נמשכת מגמת השיפור. בבני ברק נוספו שני חולים חדשים בלבד בשלושת הימים האחרונים; בבית שמש, מודיעין עלית ודיר אל אסד - לא נוספו כלל חולים חדשים בשלושת הימים האחרונים.
בתל אביב התגלו שלושה חולי קורונה חדשים בלבד בשלושת הימים האחרונים ואילו בירושלים - חולה אחד בלבד.

בנוסף לכל זאת, בישראל ישנם 189 עובדים במערכת הבריאות שנמצאים בבידוד: 24 רופאות ורופאים, 67 אחיות ואחים ו-98 במקצועות אחרים.