השדרוג הכי מושחת לעוגיית אוראו

אם חשבתם שמדובר בקינוח מורכב, תחשבו שוב • קינוח ספונטני ממצרכים שיש בבית יהפוך את עוגיות האוראו מנשנוש לחגיגה - גם בקיץ

צילום: יהושע יוסף // קרמבו אוראו

כמה פעמים צילצלו אורחים ואמרו שהם באזור ולא היו לכם אפילו נשנוש קטן להציע ליד הקפה? קבלו במחיאות כפיים סוערות את הקינוח הכי קליל שגם בקיץ אין סיבה לוותר עליו - קרמבו אוראו. 

מצרכים:

200 גרם חלבונים

360 גרם סוכר

40 גרם גלוקוז 

100 גרם מים 

עוגיות אוראו

חבילת שוקולד מריר כאופציה לקישוט מעל

שדרוג מושחת לאוראו // צילום: יהושע יוסף

אופן ההכנה:

מחממים בסיר קטן מים, סוכר וגלוקוז ב-113 מעלות. ברגע שמגיעים לטמפרטורה הרצויה מתחילים להקציף את החלבונים במיקסר, וברגע שמגיעים ל-120 מעלות מוסיפים בזרם דק תוך כדי הקצפה את הסירופ הרותח אל תוך החלבונים.

ממתינים עד לקבלת קצף תפוח ויציב ומתחילים בחגיגה. אני ממליצה להיעזר בשקית זילוף עם צנטר עגול עבה או לחילופין לחתוך את השקית עצמה.

לזלף את המרנג על עוגיות האוראו. ניתן לחמם בקערה בפולסים קצרים של 30 שנים את השוקולד במיקרו עד לקבלת מסה אחידה ונוזלית ולקשט מעל הקרמבו.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר