פבלובה עם קצפת ופירות יער
לפבלובה:
- 150 גרם חלבונים
- 150 גרם סוכר
- 150 גרם אבקת סוכר
לקצפת:
- 250 גרם שמנת מתוקה
- 250 גרם מסקרפונה
- 40 גרם פודינג וניל
- 40 גרם אבקת סוכר
לרוטב פירות יער:
- 150 גרם סוכר
- 300 גרם פירות יער טריים/קפואים
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום של 100 מעלות.
- מכינים את הפבלובה: מקציפים את החלבונים והסוכר לתערובת לבנה ותפוחה.
- מנפים פנימה את אבקת הסוכר ומערבבים עוד דקה לאיחוד מלא.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומעבירים אליה את המרנג.
- משתדלים ליצור מעין עיגול בקוטר של כלי ההגשה או עיגול גדול לעוגה אחת ולא אישית.
- אופים בתנור שלוש שעות עד לייבוש מלא.
- מכינים את הקצפת: מקציפים במיקסר את השמנת, המסקרפונה, פודינג הווניל ואבקת הסוכר לקצפת יציבה. שומרים במקרר עד ההגשה.
- מכינים את הרוטב: שמים בסיר קטן את הסוכר ופירות היער ומעט מים. מבשלים 7 דקות. בדקה האחרונה מוסיפים כף של מיץ לימון.
- כשעה לפני ההגשה מרכיבים את הפבלובה. לאישיים: מרכיבים בכלי הגשה בשכבות מרנג, קצפת ופירות יער. לעוגה גדולה: שמים קרם על תחתית הפבלובה ומעל רוטב פירות יער.
למעבר לכתבה המלאה - מתכוני קינוחים כשרים לפסח של יוסי שטרית
עוד מתכונים מתוך ההפקה:
מתכון לעוגיות בראוניז כשרות לפסח
מתכון לעוגה בחושה עם שוקולד וקוקוס כשרה לפסח
כלים: קסטרו הום - CASTRO HOME
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו