פבלובה בהגשה אישית , אסף קרלה
פבלובה בהגשה אישית | צילום: אסף קרלה

הכי טעימה, הכי מרשימה: פבלובה עם קצפת ופירות יער לליל הסדר

הפבלובה היא פיתרון נהדר לחג הפסח - בכלים אישיים או כעוגה אחת גדולה - מדובר בקינוח שתמיד גונב את ההצגה • מתכון מתוך מדור קינוחים מיוחד לחג של יוסי שטרית

פבלובה עם קצפת ופירות יער

לפבלובה:

  • 150 גרם חלבונים
  • 150 גרם סוכר
  • 150 גרם אבקת סוכר

לקצפת:

  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 250 גרם מסקרפונה
  • 40 גרם פודינג וניל
  • 40 גרם אבקת סוכר

לרוטב פירות יער:

  • 150 גרם סוכר
  • 300 גרם פירות יער טריים/קפואים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 100 מעלות.
  2. מכינים את הפבלובה: מקציפים את החלבונים והסוכר לתערובת לבנה ותפוחה.
  3. מנפים פנימה את אבקת הסוכר ומערבבים עוד דקה לאיחוד מלא.
  4. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומעבירים אליה את המרנג.
  5. משתדלים ליצור מעין עיגול בקוטר של כלי ההגשה או עיגול גדול לעוגה אחת ולא אישית.
  6. אופים בתנור שלוש שעות עד לייבוש מלא.
  7. מכינים את הקצפת: מקציפים במיקסר את השמנת, המסקרפונה, פודינג הווניל ואבקת הסוכר לקצפת יציבה. שומרים במקרר עד ההגשה.
  8. מכינים את הרוטב: שמים בסיר קטן את הסוכר ופירות היער ומעט מים. מבשלים 7 דקות. בדקה האחרונה מוסיפים כף של מיץ לימון.
  9. כשעה לפני ההגשה מרכיבים את הפבלובה. לאישיים: מרכיבים בכלי הגשה בשכבות מרנג, קצפת ופירות יער. לעוגה גדולה: שמים קרם על תחתית הפבלובה ומעל רוטב פירות יער.

למעבר לכתבה המלאה - מתכוני קינוחים כשרים לפסח של יוסי שטרית

עוד מתכונים מתוך ההפקה: 
מתכון לעוגיות בראוניז כשרות לפסח
מתכון לעוגה בחושה עם שוקולד וקוקוס כשרה לפסח

כלים: קסטרו הום - CASTRO HOME

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...