מרכיבים:
200 גרם עדשים שחורות
200 גרם פטריות פורטובלו
30 גרם מנגולד
2 כפות טחינה גולמית
מלח פלפל
הוראות הכנה:
מבשלים את העדשים השחורות בסיר עם מים רותחים עד לרמת אל דנטה.
צורבים פטריות במחבת עם קצת שמן זית ומסננים מהנוזלים.
חולטים מנגולד וסוחטים מהנוזלים.
טוחנים הכל יחד עד למרקם חלק יחד עם 2 כפות טחינה גולמית, מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצרים קציצות וצורבים את ההמבורגר כמה דקות מכל צד, בהתאם לרמת העשייה הרצויה.
הוראות הגשה:
ניתן להגיש בכל לחמנייה, המבורגר, פיתה ואף קרואסון.
מוסיפים רטבים וירקות לפי הטעם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו