הישג מרשים לפיצה קראפט, הפיצריה הכשרה למהדרין שנפתחה לפני פחות משנה בשוק מחנה יהודה. בית הפיצה, אותו הקים הזוג מירי ודוד קפלן, הוכתר על ידי מבקרי בלוג הפיצה העולמי "50 top pizza" כאחת הפיצריות הטובות בעולם בעיניהם.
הפיצה, כאמור, הוקמה לא מכבר על ידי בני הזוג שמתמקדים לדבריהם בחומרי גלם איכותיים. על בצק המחמצת ממנו עשויה הפיצה, עמלים עובדי המקום במשך כשלושה ימים, רוטב העגבניות נעשה במקום עם תבלינים טריים ובהתאם לעונה. אותו הדבר גם לגבי גבינות המוצרלה בהם משתמשים בזמן האפייה.
פיצה קראפט // צילום: אסף קרלה
קוטר מגש הפיצה הוא כ-50 סנטימטרים ומחיר מגש בממוצע הוא כ-90 שקלים. ישנן גם אופציות טבעוניות וצמחוניות בהן פיצה ללא גבינה בתוספת רוטב מיוחד ומגוון ירקות בהם סלק צלוי, מיקס פטריות או בטטה בסויה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו