קפה אירופה
המסעדה הוותיקה משתדרגת עם "חלל סודי" ומפתיע. דלת סתרים סמוך למטבח המסעדה תוביל אתכם על חצר יין חדשה, בין כל בנייני הבאוהאוס הסמוכים לרוטשילד, ובה בר יין עם מבחר סוגים ולצדו תפריט אוכל מיוחד.
היינות במקום יהיו אורגנים, צעירים ובעיקר מרעננים, בהתאם לאווירה במקום. תפריט האוכל, שעליו אחראי השף ליאור הדס, יתבסס על מנות דגים נאים, גבינות ועוד.
בין המנות הבולטות בחצר האחורית של המסעדה נמצא סשימי טונה אדומה, ברוסקטה דג כבוש, פאני פורי, חאמון מוצרלה ופרי, סלט תמנונים ועוד.
רוטשילד 9, תל אביב
ממתקי אל מהדי
מי שהיה בנצרת בטוח מכיר, ומי שלא, כדאי שיכיר. בכל מקרה, הקינוחים המפורסמים מהעיר הצפונית מגיעים לשוק הפשפשים ביפו עם סניף חדש שישרת את תושבי המרכז, שהפכו בשנים האחרונות למכורי כנאפה כבדים. המקום החדש, גם הוא בהובלת השף, הקונדיטור והבעלים, מהדי ארסלאן, יציע בקלאוות וכנאפה מחומרי גלם טריים ואיכותיים לצד גלידת שמנת טורקית העשויה מחלב עיזים. בין המנות שיוצאו במקום כנאפה במילוי גבינת כבשים, כנאלה נבולסייה, כנאפה איסטנבול, כנאלה נצרת וכנאפה טבעוני. כל זה לצד בקלוואה וממתקים נוספים.
רבי נחמן 4, תל אביב
עדן דוד ויקב רמת הגולן
עדן דוד, פיינליסטית "משחקי השף" ומי שנחשבת לאחת ההבטחות הגדולות בקולינריה הישראלית תביא את ניסיונה העשיר לשולחן בארוחת טעימות שתצא לדרך ב-30.6 בשיתוף יקב רמת הגולן. הארוחה תכלול שבע מנות ים תיכוניות כשלכל מנה יותאם גם היין המתאים במטרה ליצור חוויה קולינרית שלמה.
הארוחה תתקיים ב-30.6 במנור 9 תל אביב
להזמנת מקומות : Edeneat.com דרך עמוד האינסטגרם של עדן
מחיר : 390 שקלים
בר איטליה
בשורה קולינרית נהדרת לעיר נתניה: בר איטליה היא מסעדת בראסרי איטלקית בבעלות המסעדן הוותיק, שימי שוורץ והשף, שחר ברנע. זוהי המסעדה האיטלקית השנייה של השניים אשר אוחזים במסעדת פומו האיטלקית המצליחה ברמת החייל.
המסעדה הממוקמת מול הים ובסמוך למלון ווסט לגון, מתאפיינת בחוויית אירוח אישית ושירות איכותי ומוקפד, עם ניחוח בינלאומי ואווירה חגיגית, כשהדגש הוא על יצירת חוויה נעימה ושמחה במעטפת של אוכל טעים.
תפריט יינות משובח וקוקטיילים איכותיים ומיוחדים. הקונספט המרכזי העומד מאחורי סוד האירוח במסעדה הוא שילוב בין מנות איטלקיות נפלאות ורמת שירות גבוהה ומפנקת, המעניקה חוויה קולינארית אקסקלוסיבית.
רחוב קהילת צפת 1, נתניה. מלון ווסט לגון

פופינה
המסעדה הוותיקה והפופולרית של השף אוראל קמחי משיקה תפריט עם קונספט מסקרן. חציו מכיל את מנות הדגל המוכרות של המסעדה וחציו מנות עונתיות משתנות וספיישלים משתנים.
בין מנות הדגל שנותרו תפריט נמצא את טרטר ירקות השורש, טרטר דג ג'ין אנד טוניק, המבורגר שרימפס ועוד. לצד אלו, נמצא תשע מנות חדשות פרי יצירתו של קמחי, בהן טרטר בקר בשמנת כמהין, טרטר טונה וקוויאר שחור ועוד.
לארוחה יצטרף גם תפריט קוקטיילים חדש עם משקאות קלאסיים ועדכניים.
אחד העם 3, תל אביב

BBB
רשת BBB חוגגת את יום האננס הבינלאומי, שיצויין ב- 27.7, עם מנת ספיישל ייחודית- "המבורגר פלוואן". המנה המדוברת כוללת המבורגר ומעליו רצועות טלה צרובות, אננס טרי, ארוגולה, מלפפון כבוש ביתי ואיולי סרירצ'ה ומחירה יעמוד על 74 שקלים.
.jpg)
דומינוס
רשת הפיצריות משיקה מוצרים חדשים בטעמים מעניינים ומקטגוריות חדשות, זאת בנוסף לתפריטי הפיצה הקיימים, במטרה לתת ללקוח מגוון רחב יותר של טעמים ואפשרויות במשלוח עד הבית או איסוף עצמי מהרשת.
בין המוצרים: Domino's wings ברוטב ויאטנמי, Chicken bites טעימים עם מגוון רטבים, Cheesy rolls זיתים, Cheesy rolls חמאה ועשבי תיבול, Cheesy rolls טבעוני, גרסא עולמית חדשה ללחם שום, ו- Cinnamon bites עם רוטב אייסינג וניל מפנק.

גרקו
במסעדה היוונית מנצלים את העובדה שאי אפשר לטוס למדינת האם ומשיקים בראנץ' יווני חדש ומגוון לסוף השבוע, עם לא מעט מנות קיציות חדשות. הבראנץ מוגש בשישי ושבת בין עשר בבוקר לאחת בצהריים ומציע תפריט משתנה המאפשר לסועדים להרכיב את הארוחה כרצונם.
הארוחה נפתחת עם שלל פתיחים וסלטים קרים וממשיכה עם היצע מגוון של מנות חמות, גבינות, מאפים לוהטים וקינוחים האופיניים למטבח היווני. להשלמת החוויה מציעים שלל קנקנים זוגיים מלאים בקוקטיליי בוקר יוונים במחיר של 38 ₪ בלבד, ולטובת מי שרוצה לפתוח שולחן בראנצ' יווני בבית מציעה המעדניה החדשה של גרקו את רוב המנות גם במשלוח ארוז עד הבית.
הזמנות מקום ומשלוחים ממסעדות גרקו והמעדניה בכתובת Greco.co.il
צבי גרינברג 25 אזורי חן 072-392-9858
שדרות אבא אבן 9, הרצליה 072-372-7579
טרקלין
המסעדה הוותיקה מזמינה את לקוחותיה לארוחת טעימות ממיטב מנות המסעדה ובראשן מנת בשר ווגיו אוסטרלי הגדל ברמת הגולן וניתן לצלייה על השולחן. כל זאת במחיר של 400 שקלים לזוג. הארוחה מורכבת מחומרי גלם ישראלים ולצידה יוגשו שתי כוסות יין לבחירה.
בין המנות בארוחת הטעימות נמצא: קרפצ'יו סינטה עם שמן זית גלילי, פטה כבדי עוף נימוח לצד ריבת בצל ביין אדום, ארטישוק אפוי על מיקס עגבניות שרי הגדלים בעוטף עזה ומנת ווגיו אוסטרלי מרמת הגולן. הארוחה מוגשת מידי ערב כולל בסופי שבוע ובשבת בצהריים.
היכל התלמוד 4, תל אביב
יקב הרי גליל ופסטה בסטה
יקב הרי גליל חובר לרשת "פסטה בסטה" לטובת ערכת פסטה מפנקת להכנה ביתית. מדובר בערכות בהרכבה אישית שמכילות את כל המוצרים לטובת הכנה מהירה של ארוחת יין ופסטה נהדרת.
ניתן לבחור מבין המבחר העשיר של הפסטות אותן מציעה הרשת או לשדרג למנת רביולי או ניוקי. לצד הפסטות קיים מגוון של רטבים טריים כגון : פסטו, ארבע גבינות, ארביאטה, רוזה ועוד. לשדרוג המנה ניתן להוסיף מוצרי מזווה כמו למשל פרמז'ן גראנה פדנו אמיתי, ארטישוק רומאי, זיתי קלמטה, שמן זית ושום קונפי. למארזים נבחר בקפידה קברנה סוביניון בבקבוק זוגי (375 מ"ל) של יקב הרי גליל לשדרוג החוויה. .
מחיר הערכה: החל מ-81 ₪ בהתאם לתכולה
ניתן להזמין / לאסוף את הערכה בסניפי הרשת, בטלפון 1700-555-560
או באתר http://pastabasta.co.il/
לוטוס
אם אתם נמנים על אוכלוסיית אופי או מכיני הקינוחים ובפרט על חובבי הלוטוס, בקרוב תוכלו לקנות אריזת ענק במשקל שמונה קילוגרם של אחד הממרחים הפופולריים בישראל.
הצנצנת הרגילה, לצורך ההשוואה, היא במשקל 400 גרם, כך שהמוצר החדש, שמחירו כ-350 שקלים, מיועד בעיקר לקהל שמשתמש באופן קבוע בממרח לאפייה, או למכורים כבדים בצורה קיצונית.