יום הגלידה הבינלאומי שחל היום (ראשון) הוא הזדמנות נהדרת עבורנו לבדוק לא מעט מן הטעמים החדשים והמסקרנים שהוציאו הגלידריות המפורסמות ברחבי הארץ אך בשינוי קל. הטעמים שהתנסינו בהם הפעם היו במבה נוגט (אניטה), קשיופיאה (בוזה), צנובר (פינולי), לחם וחמאה (ארטה), מוצרלה בזיליקום ועגבניות (לג'נדה), ציזיקי (דולצ'ה) וטעם ווסאבי (מסעדת פקין), אך הטועמים שלנו לא ידעו מה מצפה להם, כיוון שטעמו בעיניים עצומות ונאלצו לנחש מה הטעם איתו הם מתמודדים, והתגובות בהתאם.
צפו ותהנו!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו