תחום החריף לא לגמרי חדש לג'ירף, אחת מרשתות האוכל האסיאתי הגדולות, המוכרות ובעיקר היציבות בישראל. אבל ספיישל חריף עם כל כך הרבה מנות לא פגשנו הרבה זמן ואנחנו, כחובבי חריף מושבעים, מברכים על כל ספיישל שכזה. די לחנפנות של "החריף הישראלי", תשרפו לנו את הפה כבר!
סליחה, נסחפנו, נחזור לג'ירף. הספיישל כולל מנות חדשות כמו סושי חריף ובייבי דאמפלינגס במילוי עוף לצד גרסאות חריפות או אקסטרה חריפות למנות דגל מוכרות דוגמת הפיליפינית החריפה וקארי סינטה סצ'ואן. לצד כל החריף הזה הוגשו גם רטבים חריפים, אבל כל אלו היו צריכים לעמוד במבחן של עבדכם הנאמן שמגיע מבית טוניסאי שגם את ארוחת הבוקר והקינוחים בו מגישים עם חריף.

שנתחיל מהחדשות הטובות? המנות לא היו מתחנפות כמו שאנחנו רגילים לקבל ברוב המסעדות שמתיימרות להגיש אוכל חריף, זה היה רמה אחת מעל אבל אף מנה לא הייתה חריפה באופן שגרם לנו להניח אותה בצד ולבכות. כל המנות היו חריפות וכנראה שמי שלא רגיל לאכול חריף, יצטרך כמה ניירות לקנח את האף בין הביסים, אבל מי שרגיל לאכול חריף יוכל לשרוד את האתגר בכבוד.
מה שחשוב באמת הוא מבחן הטעם – המנה הפיליפינית הייתה טעימה מאוד, מנת הכנפיים הייתה מעולה וגם הפאד תאי, חשוב לציין שגם הדאמפלינגס המיוחדים היו מעולים. מנה פחות מוצלחת מבין אלו שטעמנו הייתה דווקא הסושי שהוגש עם סלמון מאודה. הסושי לא היה חריף ושילוב הרכיבים ברול לא היה מוצלח במיוחד.

בשורה התחתונה, מדובר בתפריט מעניין, טעים מאוד ומשתלם מבחינת מחירים. מי שרוצה להתנסות עם מנות חריפות יותר ממה שרגילים להגיש במסעדות, יכול לקבל את זה בתפריט החדש של הג'ירף, אך שוב – אם אתם אוכלים חריף מדי פעם, תוכלו להתמודד עם זה בהצלחה.
הזמנות דרך האתר: https://giraffe.co.il/ או בטלפון: *3067
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו