אבוקדו רך בעשר דקות? יצאנו לבדוק

פוסט ויראלי אחד הוביל לשלל כתבות על דרך מוזרה במיוחד להפוך אבוקדו מקשה לרך תוך עשר דקות • גייסנו צלם, עורך ואבוקדו - וניסינו בעצמנו

אבוקדו (אילוסטרציה), צילום: דודי וקנין

לאחר שמדינה שלמה התרגשה למשמע החדשות כי ייתכן ונמצאה נוסחה להפוך אבוקדו קשה לרך תוך 10 דקות בלבד, הגיע שלב ההוכחות. לפני מספר שבועות סיפרנו לכם על פוסט ויראלי של אם מאוסטרליה גרס: "אבוקדו קשה לרך תוך 10 דקות וכל מה שצריך זה נייר כסף ואייר פראייר או טוסטר אובן". 

כעת החלטנו לבחון את העניין ולהביא לכם את התוצאות. חמושים בנייר כסף, אייר פראייר, טוסר אובן, ואבוקדו קשה כמובן, יצאו שני כתבינו לבחון את הנושא אחת ולתמיד. האם הניסוי הוכתר כהצלחה? או שנמשיך לקנות אבוקדו רק כשהוא כבר בשל?  תתרשמו בעצמכם

מגישים: ליאור פלג / ולרי אוטנברג // צילום: גיל קרמר// עריכה ואפטר: גלעד דיסטלמן

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר