אל תצפו אם אתם רעבים: מי מנצחת - פיצה נאפוליטנית או אמריקנית?

עבה או דקה, בתוספת זיתים ירוקים או בכלל עם מרשמלו? • יצאנו לראות מבפנים איך מכינים, בדקנו, וכמובן גם טעמנו המון פיצות מושחתות ומיוחדות - הכל כדי שתוכלו להבין יותר במנה שאתם כל כך אוהבים

פיצה. צילום: משה בן שמחון

לא באמת צריך תירוץ מיוחד כדי לאכול פיצה בוקר, צהריים וערב, אבל אם אתם בכל זאת מחפשים סיבה מוצדקת, עשינו עבורכם את העבודה.

לרגל יום הפיצה הבינלאומי שחל מחר (שישי), בתאריך 9 בפברואר, יצאנו לראות איך מכינים, בדקנו (וכמובן, טעמנו המון) פיצות מושחתות בסגנון אמריקאי בפיצריית פאפא ג׳ונס ופיצות בסגנון נאפוליטני בפיצריית בר סה טו בראשל״צ.

אז האם אתם באמת יודעים מה ההבדלים בינהן? ואיזו הכי מתאימה למשלוח? רק נדגיש - חשוב לצפות בכתבה על בטן מלאה.

צפו: ככה מכינים לכם את הפיצות // צילום: משה בן שמחון

חן, מנכ״לית רשת פאפא ג׳ונס בפתח תקווה, סיפרה על השוני באופן ההכנה של שני סוגי הפיצות. ״הפיצה הנפוליטנית נשלחת לטאבון ומכילה קמח מחמצת. אך אצלנו הבצק נעשה לפי מתכון לפיצה אמריקאית שנאפית בתנור משואה. בנוסף אנחנו מקבלים את רוטב העגבניות במיוחד מארצות הברית״

לדבריה, "יותר כיף לקבל פיצה אמריקאית במשלוח כי היא נשמרת לאורך זמן, ופיצה בטאבון יותר מתאים לאכול במקום עצמו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר