מנות הפטוצ'יני לא יוקרמו לעולם: כך נשברו אלפי צנצנות רוטב אלפרדו

משאית שהתנגשה בחומת הפרדה בארה"ב גרמה לשבירת הצנצנות, והכביש שבו התרחשה התאונה נחסם ללא פחות משש שעות • תאונה מצערת נוספת, שבה התפזרו כ-150 אלף עגבניות, גרמה ליצירת גבעות אדמדמות בגובה של כ-60 סנטימטרים

אבידה קשה לחובבי הפסטה, צילום: Getty Images

ימים לא קלים בכלל עוברים על הכבישים בארצות הברית, לפחות בכל הקשור לתאונות המערבות משאיות שמשנעות חומרי גלם למטעמים איטלקיים. מילא לשבור צנצנת אחת של רוטב פסטה, עם זה עוד איכשהו אפשר לחיות – אבל הרס טוטאלי של סמי-טריילר מלא בצנצנות רוטב?

ואכן, ביום שני האחרון פגעה משאית עמוסה בארגזי צנצנות רוטב אלפרדו של המותג Five Brothers בחומת הפרדה על כביש מהיר מספר 55 במדינת טנסי. חייהן של אלפי מנות פטוצ'יני פוטנציאליות נגדעו עוד לפני שהוקרמו, כשהצנצנות התנפצו וכיסו את שלושת נתיבי התנועה ברוטב לבן וסמיך. למרבה המזל, לא היו נפגעים בתאונה, אולם המשטרה נאלצה לחסום את הכביש – ובשל כך נוצרו במקום עומסים כבדים. בערוצי החדשות המקומיים דווח כי תהליך הניקוי ארך כשש שעות, שבמהלכן הוזעק לזירה דחפור שסייע בפינוי המרקחת השמנתית.

דיווח בארה"ב על התאונה שהשאירה רבים רעבים


ואם חשבתם שחובבי רוטב מרגריטה אמריקנים יכלו לנשום לרווחה כי התאונה לא השפיעה עליהם, כדאי שתחשבו שוב. יממה לפני אסון האלפרדו, משאית שהובילה עגבניות על כביש מספר 80 בקליפורניה פגעה אף היא במפריד נתיבים. כ-150 אלף עגבניות התפזרו על הכביש, ובמקומות מסוימים אף נוצרו גבעות אדמדמות שהתנשאו לגובה של יותר מ-60 סנטימטרים. גם במקרה הזה נחסם הכביש, והפעם תהליך הפינוי נמשך 10 שעות תמימות.

אבל למרות הכל, היינו ממליצים להתנחם בחצי קערת הפסטה המלאה: אם שתי התאונות היו מתרחשות באותו זמן ובאותו מקום, אז האמריקנים היו צריכים להתמודד גם עם מחסור ברוטב רוזה, וזה כבר יותר מדי. כמו כן, נמסר כי בחזית האליו אוליו נושמים, לפחות בינתיים, לרווחה.

זירת תאונת העגבניות:

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר