אנחנו תמיד שמחים לשמוע על מקומות חדשים, ועל מקום כזה, שהוא לא סתם מסעדה אלא גם מקום עם "תרבות", אנחנו שמחים במיוחד. סתם, אנחנו ממש אוהבים בירה. הכירו את "מלצר בית בירה", מסעדה עם תפריט איטלקי שהמוקד שלה הוא לאו דווקא האוכל אלא לא פחות מ-140 סוגי בירה שיוצעו ללקוחות הרעבים והצמאים.
את המקום פתח עמית מלצר, בנאדם שאפשר להגיד שפשוט "חי בירה". הוא התחיל כסוכן מכירות ויבואן בירות, המשיך לבשל בירות והפך למעצמה בתחום שהוא אהבת חייו. במשך שנים הוא חלם לפתוח מקום, ועכשיו הוא מגשים את החלום הזה.
במקום נמצא, כאמור, 140 בירות בפחית, הנמזגות לכוסות המותאמות להן. מלצר טוען שפחית זה הטרנד הכי חם בתחום, כי כך הבירה נשמרת טוב יותר וישנו גם ההיבט האקולוגי כמובן. בין סוגי הבירות הרבים נמצא גם בירת שוקולד, בירה עם לקטוז, בירה עם תפוזי דם, בירות לספורטאים, ועוד שלל הפתעות. אם אתם לא אוהבים בירה, יש גם תפריט קוקטיילים.
את כל תחום האוכל במקום ינהל השף פרנקו אמירטי, שניהל מסעדות במנהטן ועלה לארץ בעקבות אהובתו, שהיא במקרה אחותו של עמית, שרון. בתפריט נמצא שלל מנות כמו קרוסטיני, ברזאולה, מיקס ירקות בגריל, נקניקיות, המבורגר, פיש אנד צ'יפס ולזניה ראגו בעבודת יד.
"אני לא מעוניין במקום טרנדי ועכשווי", אומר מלצר, "אני מעוניין במקום לדורות. שאשתי תרגיש בו בבית. שהילדים שלי יגיעו אליו מגיל אפס ושילמדו למזוג בירה מינקות. ובאשר אלי - שאיפתי היא עד אחרון כוחותיי לעמוד בבר, לשיר שירים שמחים ועצובים כאחד ולמזוג לאנשים בירה בכבוד - לשמח אותם בשעת שמחה ולחבק אותם בשעת עצב".
מלצר בית בירה
תרבות, מסורת, רגש ואהבה
בן-גוריון 4 ראשון לציון | 03-6719433
שעות פתיחה בהרצה: ראשון–חמישי, שבת 01:00-17:00 | שישי 01:00-12:00