יחסית לגודל שלה ולכמות התושבים בה, בעיקר הצעירים, ראשון לציון תמיד הוזכרה כאכזבה בכל הנוגע לכמות המסעדות בה. בעוד שסצנת אוכל הרחוב שלה מצליחה וגם אלו של הברים והבילויים, המסעדות, איכשהו נותרו מאחור ואלו תמיד היו אותם מקומות ותיקים ומפורסמים דוגמת הלופט והסוהו.
מקום חדש שנפתח ברחוב רוטשילד במרכז העיר מסמל אולי את תחילתו של שינוי בנושא הזה. הכירו את "רוטצ' 64", ביסטרו בר חדש במרכז העיר, צעיר ועדכני עם קוקטיילים, אווירה טובה ולא מעט מנות מסקרנות.
את המקום פתחו איתן פלימן, בן שמולביץ, יוני שטאוברג ונמרוד מזרחי, ארבעה חברים בעלי היכרות מוקדמת ושותפויות מעולם חיי הלילה והמסעדנות באזור, שהחליטו להתאגד לטובת מקום מסוג קצת אחר.
הוויב של המקום הוא כזה שיתאים גם לארוחה טובה במסעדה אבל גם לבילויים קלילים יותר של נשנוש ואלכוהול, כך שהבחירה בגזרת המנות הקטנות והראשונות גם כן לא קטנה.
התפריט לפניכם:
פתיחות: פוקאצ'ה- גבינת צאן סופיה, תערובת זיתים, פלפל שיפקה ושמן זית 33 ; צ'יפס- פלחי תפו"א פריכים, פטה מגורדת ופטרוזיליה 33 ; איקרה- שמן זית, בצל סגול, מוגש עם פוקאצ'ה 36 ; לאבנה- סלסת עגבניות, זעתר, שמן זית, מוגש עם פוקאצ'ה 36 ; חטיפי שעועית ירוקה- מטוגנים בציפוי פיקנטי 36 ועוד
מתניעים: כדורי פולנטה פריכים- על חמאת עגבניות שרופות, פרמז'ן, איולי כמהין, שמן בזיליקום ועירית 44 ; צלחת רוסטביף- של פרה שמנה, איולי חרדל, חמוצים שלנו, בצל סומק ולחם מחמצת 56 ; קרפצ'יו בקר- עלי רוקט, בלסמי ופרמז'ן 52; קרפצ'יו דג ים- המשתנה לפי הדגה היומית, סלסת עגבניות, זיתי קלמטה, כוסברה,פטרוזיליה, בזיליקום וצ'ילי פרוס דק 56
ממשיכים: טוסט גרילד צ'יז- מוצרלה, צ'דר, פרמז'ן, איולי כמהין, זיתי קלמטה ועגבניות שרי, מוגש לצד סלטון 48 ; כריך שניצל בג'בטה- חסה, עגבניות, בצל סגול, איולי עשבי תיבול, מוגש עם צ'יפס 52; כריך רוסטביף בג'בטה- עגבניות, בצל סגול, חמוצים, איולי צ'יפוטלה, חסה, מוגש עם צ'יפס 56; טורטליני גבינות ומנגולד - על חמאת עגבניות שרופות 58; קריספי צ'יקן בורגר-חזה עוף בציפוי קריספי, מיונז , חסה, עגבנייה, סלט קולסלואו 56 ; המבורגר- עגבנייה, חסה, בצל סגול, חמוצים שלנו ואיולי צ'יפוטלה, מוגש עם צי'פס 59; המבורגר טבעוני- עגבנייה, חסה, בצל סגול, חמוצים שלנו, מוגש עם צי'פס 64 ; * תוספת צ'דר/ביצת עין לכל הכריכים ולהמבורגר 8
ירוקים: סלט קיסר- לבבות חסה, עגבניות שרי, עלי ארוגולה, פרמז׳ן מיושן, קרוטונים מתובלים, רוטב קיסר עם דבש ובלסמי ובתוספת ביצה רכה 54; סלט סלנובה- עלי אנדיב, פרי העונה, פיצוחים מתובלים ורוטב מייפל ליים 54 ; סלט בוראטה- עם עגבניות משגעות, בלסמי, עשבי תיבול, רוקט ופקאן מסוכר 68 ; סלט של יוונים- גבינת פטה, עגבניות מגי, מלפפון, זיתי קלמטה, בצל סגול, אורגנו ו-ויניגרט שלנו, מוגש עם חצי פוקאצ'ה 52
בראנץ': אבוקדו על טוסט מחמצת, איולי כמהין, שרי, בצל סגול וביצת עין 45 (מוגש עד 20.00); סלמון מעושן על בייגל אמריקאי, גבינת שמנת, בצל, צלפים ורוקט 49 ; כריך של בוקר בבריוש- חביתה, איולי כמהין, עגבנייה, חמוצים, מוגש לצד סלטון 36 ; ארוחת בוקר וקפה - שתי ביצים לבחירה, גבינת שמנת, פטה, איקרה, לאבנה, אבוקדו וסלטון לצד פוקאצ'ה 67 (מוגש עד 20.00).
תפריט הקוקטיילים במקום:
Pax Romanna - וודקה, ליקר סנט ג'רמיין, תותים, חמוציות, מיץ לימון, אקוואפבה ; Ouzograss- אוזו 12, ליקר מידורי, סירופ למונגראס ; tulip fever- ג'ין, ליקר ליצ'י, פסיפלורה, מיץ לימונדה ורודה, מיץ לימון ; Verano - רום, נקטר מנגו, אפרסק, גליאנו אפריטיבו, מיץ לימון ; Gold Rush - ברנדי, מיץ תפוחים צלול, פסיפלורה, לימון ועוד.
בנוסף מוגש במקום תפריט יין מגוון עם מבחר גדול של יינות בכוסות
רוטצ' 64 : רוטשילד 64 ראשון לציון 077-9386287
ראשון-חמישי 11.00-02.00 | שישי 09.00-02.00 | שבת 16.30-02.00
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו