מסעדת פקין כבר בת 43, ובתקופה שבה מסעדה ששורדת בישראל שנה שלמה זה הישג, למעלה מארבעה עשורי קיום הם בהחלט סיבה למסיבה. הפעם, שמו שם את הסושי בצד, וניתן יהיה להזמין אותו רק בסופי שבוע, וחזרו להתמקד באותו אוכל סיני אמריקאי, שרבים טוענים שהוא כבר לא רלוונטי, ובתקופה שבה שמים כ"כ דגש על אוכל בריא, כבר אין מקום לאוכל ש..איך נגדיר את זה? חוגג את המונוסודיום גלוטומט.
אבל הנה, זה כאן, זה קיים, וזה אפילו טעים מאוד. הגענו לצלם ולהיווכח שוב כמה נוסטלגיה זה דבר טעים.
משה סנה 54, תל אביב
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו