הגריל עילי, הנוף פסטורלי: המהפך של "ורנדה" הירושלמית

מלון היוקרה "מצודת דוד" פותח מחדש את המסעדה הקיצית שלו, שאמנם מוגדרת כפופ אפ, אך אל תטעו, זו מסעדה לכל דבר • הפעם הפרויקט יובל על ידי שף חדש - כפיר מיסניקוב, שמשמש כשף המלון בשנה האחרונה • והתפריט? כשר ומגוון

מסעדת ורנדה, מלון מצודת דוד, צילום: דניאל לילה

הקיץ הירושלמי הנחמד (בטח ביחס לערי המרכז) כבר כאן, והעיר מתארגנת בהתאם, וטוב שכך. במלון "מצודת דוד" הירושלמי יפתחו בימים הקרובים מחדש את מסעדת "ורנדה", שהיא אמנם מוגדרת כפופ אפ, אך זו מסעדה לכל דבר. טראסה ירושלמית עם נוף מושלם לחומות העיר העתיקה.

את השף אבירם חיוקה, שהוביל את המקום בשנה שעברה, יחליף הפעם השף כפיר מיסניקוב, שמנצח על הקולינריה במלון בשנה האחרונה ובעברו טופולופומפו ומסעדות נוספות ברחבי הארץ והעולם. התפריט שהוא יצר מוגדר כ"גריל עילי", והאמת, שממבט קל על התמונות והמנות הוא נשמע ונראה די מפתה.

מסעדת ורנדה, מלון מצודת דוד, צילום: דניאל לילה

בין היתר, נמצא שם מנות כמו טאטאקי נתח קצבים, אסאדו, צלעות טלה מעושנות, סטייק טומהוק ואפילו כתף תלה מושרית בבריין הדרים ומעושנת בעץ תפוחים. אבל לא רק בשר יהיה פה, גם מנות מהים ומן השדה כמו פילה דניס על קולי פלפלים, סביצ'ה טרטר טונה אדומה ואפילו מספר מנות טבעוניות. לשאר האווירה העיר כבר תדאג בעצמה.

מסעדת ורנדה, מלון מצודת דוד, צילום: דניאל לילה

המסעדה תיפתח להרצה ב13.6
כשרות: בד"צ מהדרין, הרב רובין
שעות וימי פעילות: ימים ראשון עד חמישי בשעות 18:00-23:00.
מסעדת ורנדה, מלון מצודת דוד, רחוב המלך דוד 7, ירושלים. טלפון: 02-6212396.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר