ספיישל בבראסרי // צילום: עידית בן עוליאל

טעמים של חורף: תפריט ספיישל בבראסרי

המסעדה התל אביבית מוכיחה שהיא כאן כדי להישאר • עם בוא החורף, המקום התחדש במנות עונתיות מיוחדות. צפו

כתבת: מאיה דרין // צילום: משה בן שמחון

הבראסרי האייקוני הפך מיום היווסדו למוסד קולינארי מפואר. החלל הגדול שנפתח לפני 15 שנה על רחוב אבן גבירול הביא את השיק הפריזאי אל רחובות תל אביב והקהל התאהב. התפריט המהודק והמוקפד, הבינלאומיות שאופפת את המקום והסועדים הרבים מסביב לשעון - הפכו את הבראסרי למקום להיות בו, ב-ה' הידיעה.

הבראסרי אינו טרנדי, הוא כאן כדי להישאר. אין כאן כוונות להשתלב במירוץ כלשהו, הבראסרי צועד במסלול משלו ופועם בסימביוזה עם לקוחותיו. התפריט נשאר יציב במהלך השנים, מדיי פעם נכנסות מנות חדשות לתפריט ולעיתים מתרעננות המנות הוותיקות. מידי עונה מצטרפות מנות ספיישל חדשות מיוחדות אל התפריט היומי.

עם בוא החורף, המקום התחדש בכמה מנות מעודנות, עונתיות וטעימות שמצטרפות אל קערת המולים הנהדרת, אל סנדוויץ' ה-BLT הממכר, אל פילה הבקר המוגש עם מח עצם ועוד ועוד.

הנה הן לפניכם:

// צילום: עידית בן עוליאל

בין המנות ניתן למצוא: קנלוני ממולא ריקוטה עם פרמז'ן, ארטישוקים צלויים ואנשובי אורטיז 58 שקלים, סביצ'ה אינטיאס, שומר בר, ארטישוק ירושלמי כבוש, ליים 64 שקלים, שורשים של חורף, גבינת טלאג'יו, אגוזי ברזיל וויניגרט אפרסמון 48 שקלים, טלה בבישול ארוך עם גזרים אורגנים ואפונת גינה 116 שקלים,פילה בר ים עם טורטליני שומר בר על ביסק סרטנים 128 שקלים. 

// צילום: עידית בן עוליאל

מנות החורף ישתלבו במהלך החודשים הקרובים בתפריט הספיישלים היומי של הבראסרי. 

בראסרי, אבן גבירול 70, תל אביב

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...