רביבה וסיליה חוגגות 30 שנות עשייה

מותג הפטיסרי הצרפתי המרהיב "רביבה וסיליה" חוגג וממשיך להפליא ביצירות מתוקות שובות לב. הלכנו לבדוק ולטעום

צילום: ארז בן שחר

רביבה אפל, מי שהביאה אל החיך הישראלי את טעמו של הפטיסרי הצרפתי ממשיכה ללמוד ולהתפתח. רביבה אפל ערכה במשך השנים השתלמויות רבות בארץ ובעולם, בין היתר בבית הספר של חברת ולרונה בעמק הרון שבצרפת, והיא שגרירתם הוותיקה בישראל. 

צילום: זוהר קליגמן

יצירותיה מתמקדות בפטיסרי צרפתי ובטכניקות שהביאה עימה מצרפת. אפל היא מהבודדות שלא נותנות לקהל להכתיב את המוצר אלא דוגלת בקו שלה ומבקשת לתת את הטון ולהנחיל את פילוסופיית היצירה שלה בקרב לקוחותיה.

בוויטרינת המתוקים המוקפדת מוצגים מדיי יום מתוקים מעודנים וצרפתיים כמו מבחר אקלריים ב-42 שקלים, טארטלט ליים ובזיליקום ב-39 שקלים, טארלט וניל ופירות יער ב-42 שקלים, מגה מאקרון פטל ב-42 שקלים ועוד שפע מאפים, עוגיות וממתקים.

בשנים האחרונות התרחב המותג לעשייה נוספת ונפתחה מעדניית רביבה וסיליה ואף פיצריה. במלאת 30 שנות עשייה מבטיחים אנשי המותג כי לא ינוחו על השמרים וימשיכו לעדכן ולחדש.

 

רביבה וסיליה

המייסדים 1, רמת השרון

03-5400179

 

ניסים אלוני 10, G צמרת, תל אביב

03-5466090

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר