אם אתם רגישים לחלב, בחרתם בטבעונות או שאתם שומרי כשרות וממש בא לכם שלגון טעים אחרי האוכל, עכשיו תוכלו לעשות זאת בלי לחשוב פעמיים.
גלידת שטראוס מבית יוניליוור משווקת בימים אלה שני מוצרי קיץ טעימים: קורנטו וסולרו שנושאים את התו Vegan Friendly של עמותת ויגן פרנדלי. מדובר כאמור בפתרון טעים ומפנק לטבעוניים או כקינוח כיפי לשומרי הכשרות לאחר ארוחה בשרית.
הטילון שמוכר לכולנו ישווק לראשונה כטבעוני, ויגיע בטעם וניל קלאסי עם שברי אגוזי לוז מסוכרים. הגלידה בשומן צמחי, מה שאומר שהשומן לפי תקן הגלידה מגיע ממקור צמחי ולא משומן חלב ומצימקאו - שוקולד ללא מוצקי חלב. כמו כן, בוופל אין חמאה או מוצקי חלב.
השלגונים נמכרים ביחידים בנקודות המכירה ומי שרוצה לרכוש הביתה, הטילונים יימכרו בקופסה של 6.
מוצר נוסף שקיבל את התו של ויגן פרנדלי ומהווה פתרון טוב לצורך במתוק בקיץ הוא הסולרו מסדרת Fruit Boost. שלגון סולרו החדש בטעם מנגו-פסיפלורה מכיל 50% פרי ועד 65 קלוריות בלבד ליח' והינו ללא תחליפי סוכר! אותו ניתן להשיג ביח' או במאגדת בת 6 יח'.
"מהדברים שהיו חסרים לנו"
עמרי פז יו"ר העמותה ויגן פרנדלי: "כטבעוני זה רגע מרגש. זה חלק מהדברים האלה שהיו חסרים מהרגע שעברנו לטבעונות, זה חלק מהילדות. זה חסר לדוגמה בים".
עוד הוסיף פז: "ממבט מלמעלה על התפתחות הטבעונות זה עוד ציון דרך גם אם מדובר בטילון...מדובר בתרבות צרכנית טבעונית. אני בטוח שתהיה התלהבות בקרב הקהל הטבעוני ולא רק, זה נותן פתרונות גם לקהל שומרי הכשרות, כי מי לא אוהב שלגון אחרי האוכל ?"