"לפני עשרים וארבע שנים התחלתי ללמוד בישול ואפייה", מספרת הזמרת והשחקנית אילנה אביטל, המשתתפת בעונה זו של "הישרדות VIP". "למדתי חמש שנים ונהניתי מכל רגע. לפני כן לא ידעתי כלום בתחום, ומאז באמת הפכתי לתותחית במטבח. אני מאוד אוהבת להכין אוכל ונהנית להמציא מתכונים, ומשתדלת לעשות הכל על הצד הטוב ביותר. אני תמיד אוהבת לחשוב מחוץ לקופסה ולחדש, ואחת הדרכים לעשות את זה היא בכל הקשור לאפייה ולבישול.

"בתקופת הקורונה, כמו לרבים מאתנו, גם היה לי יותר זמן להקדיש למטבח. מכיוון שאני מאוד בעניין של העצמה, וגם מעלה עכשיו מופע העצמה בשם 'ההישרדות שלי', אני גם מעודדת אחרים לצאת מתוך הקובייה המוכרת שלהם, ללמוד ולהתנסות. ידידה ניגשה אליי ואמרה: 'אילנה, אני לא מבינה שום דבר במטבח'. השבתי לה שתלך ותלמד. נתתי לה מתכון והנחיתי אותה לעבוד לפיו, אחד לאחד. כך היא עשתה, וקיבלה המון מחמאות, מה שחיזק לה את הביטחון שזה לגמרי אפשרי. היום היא אלופה במטבח. המתכון של הפשטידה הזו הוא אחד המתכונים שגם מי שלא מאוד מבין באפייה יכול להכין בקלות ולהתחיל משם".
מצרכים:
8 כוסות פצפוצי אורז
2 גביעי קוטג'
2 גביעי לבן או שמנת חמוצה
6 ביצים
2 שקיות אבקת מרק בצל או פטריות (או אחת כזו ואחת כזו)
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים יחד ומכניסים לתבנית משומנת. ניתן להוסיף מעל חתיכות חמאה או קוביות גבינות ופשוט לאפות בחום של 150 מעלות. הכי פשוט והכי טעים בעולם.
לכל המתכונים לחצו כאן!
