בזמן שמניין החולים ממשיך לעלות ונוספות עוד ועוד הגבלות לציבור, נגיף הקורונה ממשיך להכות גם בפן הכלכלי. השחקנית, זוכת פרס אופיר, נועה קולר ("לעבור את הקיר", "להעיר את הדוב", "שב"ס ועוד), העלתה היום (שבת) פוסט לאינסטגרם שלה, שבו סיפרה על הקנס הכספי הגבוה שקיבל בעלה לאחר שהוחלט כי הפר לכאורה את תקנות הקורונה.
View this post on Instagram
"אתמול בלילה בעלי לא נרדם כי המסעדה המהממת שלו, 'גרגר הזהב', שהקים בדרום תל אביב, חטפה קנס של 5,000 שקלים על משהו לא ברור, כנראה כי שמו שקיות עם משלוחים על שולחן בחוץ כדי שאנשים ושליחים יוכלו לקחת ללא מגע", כתבה.
"העירייה שמה שולחנות וכסאות בחוץ כדי שיוכלו לאכול, אבל לא מאפשרת לקחת את האוכל ללא שליח. מותר משלוחים, אסור טייק אווי. מותר ללכת לים, אסור להיכנס למים. מותר להתפלל בחוץ, אסור להופיע. מותר לישון, אסור לנחור. מותר לחלום, אסור להגשים. מותר לכעוס, אסור לצעוק.
"רשמית, ב'שפע יששכר' יש יותר היגיון", כתבה כשהיא מתייחסת לסדרה "קופה ראשית" שבה גילמה את דמותה של שירה שטיינבוך, מנהלת סניף ברשת "שפע יששכר". את הפוסט סיימה קולר באיחול לימים טובים יותר: "מאחלת לילות עם חלומות על תרבות ופנאי, אהבה גדולה ללא ריחוק וחומוס טוב".
הפוסט זכה למאות לייקים וחיזוקים מצד גולשים שמחו אף הם על התקנות המבלבלות, חוסר הצדק והמצב הבלתי אפשרי כמעט שנוצר, כשגולש אחד היטיב לסכם את המצב: "אמרתי לבעלך, תשנו את השם - תקראו למסעדה: ''ישיבת גרגר הזהב, עטרת כוהנים' ותקבלו את כל האישורים שצריך".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו