בגלל הבחירות: ליונל ריצ'י מקדים

לאחר ששינה את מיקום ההופעה ואת תאריך ההופעה בישראל, שינוי נוסף נכפה על ליונל ריצ'י, והפעם בגלל הבחירות

צילום: EPA // ליונל ריצ'י

הבחירות השלישיות לכנסת ישראל מערערות לא רק את מיליוני האזרחים במדינה. מפיקי המופע של ליונל ריצ'י בישראל נאלצו לשנות שוב את מועד המופע, כדי שהמעריצים יוכלו הן למלא את חובתם האזרחית, הן ליהנות מהמופע החד פעמי והן להספיק להגיע הביתה בשביל לצפות במדגמים.

כידוע, הופעתו של ליונל ריצ'י תוכננה בתחילה להתקיים ב-12 בספטמבר, בלייב פארק ראשל"צ, אך הוחלט לשנות את מיקום ומועד ההופעה להיכל מנורה מבטחים בתל אביב, בשני במארס.

כעת, בעקבות מועד הבחירות שנקבע על יום ההופעה, הוחלט להקדימה, על מנת לאפשר לקהל לחזור הביתה בזמן ולצפות במדגמי הבחירות ביום גורלי זה. ההופעה הראשונה אי פעם של ריצ'י בישראל תחל בשעה 19:00 בדיוק.

החלטה זו מצטרפת להבעת תמיכה חד משמעית של הזמר המצליח בארץ הקודש בקיץ האחרון, בעקבות לחצים לבטל את ההופעה.

במהלך הקריירה הענפה שלו, מכר ריצ'י יותר ממאה עותקים מאלבומי ברחבי העולם. בנוסף, זכה בפרס האוסקר, בארבעה פרסי גראמי ובפרס גלובוס הזהב. לאחרונה זכה ריצ'י לכוכב עם שמו בסמטת הכוכבים המפורסמת בלוס אנג'לס הוא משמש היום כשופט בריאליטי "אמריקן איידול".

• כל התרבות, הרכילות והבידור - עכשיו באינסטגרם!

2010-2019 | מסכמים עשור:

• תוכניות הטלוויזיה המביכות של העשור

• אלבומי העשור של כתבי "ישראל היום"

• עידן הבינג': הסדרות הגדולות של העשור

• סיפורי האהבה הגדולים של העשור

• בחנו את עצמכם: מה לא קרה?

• 20 הסרטים הגדולים של העשור

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר