יום לאחר שמתח ביקורת חריפה על הלהקה על כך שהחליפו את אביו בסולנית החדשה אמילי ארמסטרונג, ג'יימי בנינגטון, בנו של סולן להקת לינקין פארק המנוח צ'סטר בנינגטון, חשף כי מעריצים מאחלים לו מוות.
"כל האנשים האלה באים אליי ואומרים 'אתה לא יודע מה אבא שלך היה חושב'", שיתף אמש (שלישי) בנינגטון (28) בסטורי שהעלה לאינסטגרם שלו. "אתם נכנסים לפוסטים שלי ולשידורים החיים שלי ואומרים לי להתאבד, שאני נורא, שאבא שלי לא מעריך אותי. על מה אתם מדברים? לא היה אכפת לכם כשהוא מת. אם היה אכפת לכם, הייתם מבינים מה הבעיה. הייתם מבינים למה הכל לא בסדר. אני מבין, כי אני הילד שלו".
כאילו לא די בתגובות המזעזעות של מעריצי הלהקה הזועמים, העובדה כי הם בוחרים להטרידו באיחולי מוות והתאבדות, צורמים אף יותר לאור העובדה כי אביו בחר לסיים את חייו בהתאבדות ב-2017.
"יש הרבה אנשים שלא אוהבים אותי. יש הרבה אנשים שאומרים דברים נוראיים כרגע", המשיך ג'יימי ושיתף את העוקבים שלו, רגע לפני שאמר שהוא רוצה ללכת להופעת האיחוד של הלהקה כדי לקבל סגירת מעגל, אך הביע שוב חשש לביטחונו האישי.
"למען האמת, אני לא חושב שאני ארגיש בטוח ללכת להופעה בכרטיס כניסה רגיל כי אני לא יודע מי נמצא סביבי. אני לא יודע מי יזהה אותי או יחליט להגיב לי באופן אגרסיבי כשאני שם רק כדי לראות את ההופעה. אבל אני צריך לראות את זה", אמר והוסיף כי אינו מרגיש בטוח ליד מעריצים מסוימים שעלולים להוות איום עבורו.
כזכור, ביום שישי האחרון הודיעה להקת הרוק האמריקנית כי ארמסטרונג, לשעבר סולנית להקת הרוק Dead Sara, תיכנס לנעליו של בנינגטון המנוח, וגם הכריזה על אלבום אולפן חדש, "From Zero", שיושק בנובמבר ועל סיבוב הופעות.
ג'יימי, כמו לא מעט מעריצים, זעם על ההחלטה של הלהקה, במיוחד לאור הקשרים של ארמסטרונג לסיינטולוגיה ולאנס המורשע השחקן דני מסטרסון ("מופע שנות ה-70") ובחר לצאת בביקורת חריפה נגד מייק שינודה, סולן המשנה ומנהיגה של לינקין פארק, בה אמר בין היתר כי שינודה מוחק בשקט את החיים ואת המורשת של אביו דווקא בחודש המודעות למניעת התאבדות ומסרב להכיר בהשלכות של העסקת מישהי כמו אמילי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו