מלך הפופ. נטען ששילם דמי שתיקה רבים // AFP (ארכיון) // מלך הפופ. נטען ששילם דמי שתיקה רבים

תביעה: מלך הפופ "התחתן" עם ילד בן שמונה

בסוף השבוע צפוי בית משפט להכריע אם לחשוף עדויות מההליך הפלילי נגד מייקל ג'קסון

מייקל ג'קסון שילם קרוב ל-200 מיליון דולרים (כ-780 מיליון שקלים) לכ-20 קורבנות עבירות מין, לכאורה, של מלך הפופ, במטרה לקנות את שתיקתם. כך טוענים עורכי דין בתביעה שמנוהלת בבית משפט בלוס אנג'לס.

בית המשפט העליון של לוס אנג'לס צפוי לפסוק בסוף השבוע, בתום דיונים משפטיים שארכו כשנתיים, אם שני נפגעי תקיפה מינית, כביכול, של הזמר המנוח, יכולים להגיש תביעה על עבירות מיניות שביצע בהם.

אם יאשר השופט את התביעה, צפויות להתפרסם בפעם הראשונה עדויות ממשפטו הראשון של ג'קסון על ניצול מיני של ילדים.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

וייד רובסון וג'יימס סייפצ'וק טוענים כי הוטרדו מינית בילדותם על ידי ג'קסון והם דורשים פיצויים. עם זה, גם אם בסופו של דבר יפסוק בית המשפט לטובתם, הפיצוי שיקבלו צפוי להיות נמוך בהרבה מהסכום שמלך הפופ שילם, כביכול, לקורבנות שפגע בהם בתמורה לשתיקתם.

אם השופט יאשר את תביעתם האזרחית של השניים, הם יוכלו להציג ראיות רבות מההליך הפלילי שהיה נגד ג'קסון לפני עשור. הראיות צפויות להכיל עדויות מפורטות של מעשים מיניים וסכומים מפורטים אותם שילם מלך הפופ לקורבנותיו.

גורם המקורב לצוות המשפטי של השניים אמר כי במהלך ההליך הפלילי סירב השופט לשמוע עדויות רבות. הוא הוסיף כי ייתכן שאי שמיעת העדויות הביאה לזיכויו של ג'קסון. "הצוות המשפטי מאמין שאם השופט יאשר את התביעה, העדויות השונות תשמענה – דבר שיוכיח מעל כל ספק כי מייקל ג'קסון אשם", אמר המקורב.

הכתבה הכי נקראת היום באתר: מי עוד ייכנס לבית האח הגדול?

סייפצ'וק, בן 36, פגש לראשונה את ג'קסון בשנת 1987, כשהיה רק בין שמונה. לדבריו, מלך הפופ ניצל אותו מינית במשך שנה שלמה. עוד טוען סייפצ'וק כי הוכרח להינשא למייקל בטקס מוזר וסודי שלאחריו קיבל מידי ג'קסון אישור נישואים.

רובסון, בן 32, טוען כי ג'קסון ניצל אותו מינית שהיה בן שבע. במהלך המשפט הפלילי לפני עשר שנים, העיד רובסון כי הזמר והוא חלקו מיטה במשך קרוב לשנה, אך לדבריו אז מלך הפופ לא נגע בו בצורה לא נאותה. הוא הוסיף כי המעשים צפו ועלו שוב רק לאחר שהקים משפחה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...