לאחר שנשלח לכלא בעקבות תקיפה מינית, הקומיקאי ביל קוסבי תועד מחייך בבית הסוהר. התמונה צולמה בשבוע שעבר על ידי שירות בתי הסוהר בפנסילבניה, במהלך שיחת וידיאו שקיים קוסבי.
This photo was taken by his publicist, Andrew Wyatt, during his first virtual video conference call with Mr. Cosby last week. We are posting this to reassure his family and supporters that he is doing ok during this pandemic. pic.twitter.com/mISjVmly2b
— Bill Cosby (@BillCosby) October 21, 2020
הצילום פורסם בדף הטוויטר של קוסבי, "במטרה להרגיע את משפחתו ותומכיו שמצבו טוב בזמן מגפת הקורונה" - כך על פי הציוץ ברשת החברתית.
מעל 50 נשים טענו במהלך השנים כי קוסבי תקף אותן מינית, אולם הוא הכחיש את המעשים שיוחסו לו. ב-2018 הוא הורשע בבית המשפט בפנסילבניה בתקיפתה של אנדריאה קונסטנד, שטענה כי הוא סימם אותה ואז פגע בה מינית. במהלך משפטו, הגדיר השופט את קוסבי "טורף מין אלים". בבית המשפט נגזרו עליו 10-3 שנות מאסר. בשנה שבה הורשע, סולק קוסבי מהאקדמיה האמריקנית לקולנוע.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו