אהבה יקרה: אתר הרכילות הידוע TMZ דיווח היום על מקרה מצער בביצה ההוליוודית – שני כלביה של הכוכבת ליידי גאגא, מסוג בולדוג צרפתי, נגנבו.
למעשה אירוע החטיפה היה דרמה של ממש, שכן הם נגנבו במהלך טיול לילי שעשה להם המוליך כלבים ("דוג ווקר") של הזמרת המפורסמת, כאשר החוטף הגיח לפתע ממולו, ירה בו ולאחר מכן חטף שניים מתוך שלושת הכלבים של גאגא. הבולדוג השלישי, ככל הנראה, הצליח להימלט ולאחר טיפול שב לאיתנו.
האירוע התרחש במהלך שהייתה של ליידי גאגא ברומא, לצורך צילומים של סרט חדש. הכוכבת הייתה כה שבורה ועצובה עם היוודע אירוע החטיפה, עד שהחליטה להציע סכום אסטרונומי של לא פחות מחצי מיליון דולר (!) עבור השבת כלביה – כך לפי דיווח אתר הרכילות האמריקני.
יתרה מזאת, גאגא אף הוסיפה שהסכום יועבר למשיב כלביה "ללא שאלות", אמירה שמטרתה ככל הנראה לגרום לחוטף להשיב את כלביה היקרים מבלי לחשוש מעונש.
ומה באשר לדוג ווקר? ובכן, למזלו, הפציעה לא הייתה חמורה מאוד ולפי דיווחים הוא צפוי להחלים ממנה לחלוטין. זאת בניגוד לליבה של גאגא, שנראה שכעת הוא שבור לרסיסים בעקבות החטיפה של כלביה האהובים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו