שחקניות "סקס והעיר הגדולה" תומכות במתלוננות נגד מיסטר ביג

שרה ג'סיקה פרקר העלתה סטורי באינסטגרם, שבו חיזקה בשמה ובשם שתי חברותיה לסדרה את שתי הנשים שטוענות כי כריס נות' תקף אותן מינית

כריס נות' ושרה ג'סיקה פרקר בפרמיירה ל"פשוט ככה", צילום: אי.פי

לאחר שכריס נות׳, מיסטר ביג, הואשם בתקיפה מינית על ידי שתי נשים - כוכבות "סקס והעיר הגדולה" וסדרת ההמשך "פשוט ככה", שכיכבו לצידו בשתיהן, מתייצבות לצד המתלוננות.
בסטורי שהעלתה בחשבון האינסטגרם שלה כתבה שרה ג׳סיקה פרקר: "אנחנו עצובות מאוד לשמוע על ההאשמות נגד כריס נות׳. אנחנו תומכות בנשים שקמו ושיתפו את חוויותיהן הכואבות. ברור לנו שזה דבר שקשה לעשות, ואנחנו מחזקות אותן על כך". על הבעת התמיכה היו חתומים שמותיהן של שלוש כוכבות הסדרה: פרקר, סינתיה ניקסון וקריסטין דיוויס.

קריסטין דייוויס, שרה ג'סיקה פרקר וסינתיה ניקסון ב"פשוט ככה",

בתחקיר גדול של ה"הוליווד ריפורטר", שפורסם בשבוע שעבר, הואשם נות׳ על ידי שתי נשים בתקיפות מיניות, שלטענתן אירעו בשנים 2004 ו־2015. שתי הנשים סיפרו כי השחקן חיזר אחריהן, למרות הפרשי הגילאים, ולאחר מכן כפה את עצמו עליהן אף שהביעו התנגדות.

בהצהרה שמסר נות׳ הוא הכחיש את הדברים, וטען כי היום, כמו לפני 30 שנה, הוא מודע לכך ש"לא זה לא", וכי מעולם לא ביצע את המעשים המיוחסים לו.

הסטורי של שרה ג'סיקה פרקר,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר