התמונה המטרידה של קרן פלס והשפים

צילומי התוכניות "מאסטר שף" ו"הכוכב הבא לאירוויזיון" זימנו את קרן פלס, ישראל אהרוני, חיים כהן ואיל שני לאותו אולפן • תמונה שלהם יחד בפוזיציה לא תמימה, גררה מאות תגובות קשות מצד העוקבים

צילום: מתוך האינסטגרם // התמונה השנויה במחלוקת

הגולשים נגד השפים וקרן פלס: אתמול (ד') התקיימו צילומי התוכניות ״מאסטר שף״ ו״הכוכב הבא״, שתיהן צולמו בנווה אילן. 

בזמן החופשי מצאו השפים איל שני, חיים כהן וישראל אהרוני זמן לצילום עם הזמרת קרן פלס. אחרי לא הרבה מחשבה והקפדה יתרה מצדם, כך עושה רושם, צולמה התמונה המצורפת, שאהרוני העלה לחשבון האינסטגרם שלו.

 • הקליפ הפרובוקטיבי של קרן פלס ואמיר דדון

במרכזה של התמונה קרן פלס במיני קצר, מימין בתמונה איל שני מניח את ראשו על הירך ומחזיק לה את הברך, מעליו חיים כהן נשען עליה ומביט בה ומשמאל לתמונה בפוזיציה ידידותית יותר, ישראל אהרוני המחויך.


מה הם חשבו לעצמם? // מתוך האינסטגרם

התמונה השנויה בחלוקת גררה מאות תגובות קשות של הגולשים שלא הצליחו להישאר אדישים לתמונה הלא תמימה. בין התגובות הבולטות שחזרו על עצמן שוב ושוב: ״תמונה מטרידה מאוד״, ״ממליצה לכם להוריד״, ״לא ראוי״, ״בלי טעם״ ועוד.

על אף התגובות הקשות, התמונה נשארה בעמוד האינסטגרם של אהרוני מספר שעות, עד שאהרוני הסיר אותה.


הגולשים זועמים // מתוך האינסטגרם

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

 • מהחתונה עד הבייבי: צחי הלוי חושף הכל

 • רובי ויליאמס: "אני מרגיש קצת יהודי"

 • פריז מודה לשף אסף גרניט

 • ה-BDS דרשו מישראלית לא להופיע בישראל

 • הסדרה המגניבה ביותר בנטפליקס

 • חידון: מזהים מי אחי המפורסם?

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר