אסי עזר העלה אמש (ראשון) פוסט לאינסטגרם והזמין את מיליון עוקביו לצפות בו מחליף את המנחה המקורית של "רוקדים עם כוכבים", לוסי איוב, שחלתה בקורונה. הצופים לא אהבו את העובדה שמבין כל האופציות האפשריות, נבחר דווקא המנחה שהואשם לאחרונה בהטרדה מינית, ושתופס ממילא זמן מסך רב בפריים טיים.
"הערב אני מנחה באופן חד פעמי את 'רוקדים עם כוכבים', אחרי שלוסי איוב ההורסת התגלתה כחיובית לקורונה", הכריז עזר בפתח הפוסט. "בגדול מאוד נהניתי", שיתף. "שיהיה לכולם בהצלחה הערב", בירך ופנה אל השופטים בתכנית, "הייתם טובים אליי, למרות שציינתם מספר פעמים שאתם מתגעגעים ללוסי", עקץ. "מקווה שגם הצופים ייהנו. נתראה הערב מיד אחרי החדשות", חתם.
בין שלל התגובות והמחמאות על סגנון הנחייתו של עזר, היו גם לא מעט גולשים שהביעו את מורת רוחם מהבחירה בו. "בכל מקום אתה נדחף?", שאל את אסי אחד המגיבים. "אתה כמו פוטין, רק של 'קשת'", הוסיף אחר. "מצוין. נראה את לוסי בכאן 11. עדיף מאשר לצפות במטריד מינית כמנחה", הביע גולש נוסף את כעסו. "אי אפשר להתייחס אליו יותר ברצינות. סליחה", קבע אחר. "עד שחשבנו שנפטרנו ממך", נכתב לו.
View this post on Instagram
נאמר כי גם בתגובות לפוסט שהעלתה יעל בר זוהר, שמשתתפת כמתמודדת בתכנית, נכתבו לא מעט תגובות רעות על הבחירה במגיש. "ברוך הבא, אסי! שקפץ בקלילות וכישרון שיא להנחות", בירכה והחמיאה בר זוהר שגם, צירפה תמונה משותפת של השניים, במה ששימש כטריגר לתגובות הזועמות שבאו לאחר מכן: "אין מנחים או בעיקר מנחות אחרות? נצפה רק בריקוד. לא בהקדמה ובקטעי הקישור המיותרים", "וואיייי, שוב אסי???? אין עוד אנשים????", "עבריין. מלקקת לו. שהבן שלך לא ייפול בהטרדות שלו", נכתב ליעל.
גם בפוסט שהעלתה אמש לוסי איוב, נכתבו תגובות נגד שיבוצו של עזר כמחליפה. "אסי לא מתאים לתכנית, ובכלל נמאס", "עד שהייתה תכנית מושלמת, אז גם אליה הכנסתם את אסי המאוס? נשבר מכם לגמרי, שידורי 'קשת'. לוסי, תבריאי מהר. לא נשרוד עם אסי", זעמו המגיבים. "למה רק אסי? למה לא אסי ורותם? אנחנו מזמן לא ראינו אותם על המסך", מחו הגולשים בציניות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו