שחקנים הם אלופי השקרים. בכל זאת, העבודה שלהם היא להעמיד פנים שהם מישהו אחר. בין אם זה בצילומים לסדרה או לסרט או על במת התיאטרון - שחקנים טובים יודעים לעבוד עלינו הצופים ולגרום לנו להאמין שהם לא מי שהם.
אבל בניגוד לתפקידי משחק מוגדרים שבהם אנחנו רוצים להתמסר לסיפור שמספרים לנו, במקרה של "הזמר במסכה" הקהל והמפורסמים דווקא נמצאים בקרב ראש בראש זה מול זה - הקהל מנסה להוכיח שמאחורי מסכה זאת או אחרת עומד אדם מסוים, ואילו אותו אדם מכחיש את הקשר שלו לתוכנית לחלוטין.
• דעה: תעזבו את ליהיא גרינר ברעש
• לא רק עומר אדם: העבר הבעייתי של הזמר המצרי
• אוי וויי: עדי ביטי תגלם רבנית, כך הגיבו בעולם החרדי
כך פחות או יותר נראה גם הריאיון המשעשע של גלית גיאת - מי שנחשפה בתוכנית האחרונה של "הזמר במסכה" בתור היעל, כשהתראיינה לגאולה אבן בתכנית "ערב ערב" ב"כאן 11" לפני מספר שבועות. גיאת הגיעה להתראיין על נושא רציני וחשוב - סגירת התיאטרונים והמחאה של תיאטרון יפו בו היא משחקת, כך שהשאלה של המגישה גאולה אבן על "הזמר במסכה", לכל הפחות הפתיעה אותה.
"אני חייבת לשאול, את זמרת במסכה בזמנך הפנוי?", שאלה אבן בחיוך קל בתום הריאיון. גיאת הביטה רגע במבט מיתמם ואז פלטה אנחה מדומה ומשעשעת: "אני כבר לא יכולה ששואלים אותי, מה זאת התופעה הזאת? לא, אני לא", ולסיום גם קינחה בצחוק גדול ומוגזם. התביעה סיימה את טיעוניה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו