לוסי דובינצ'יק עברה טקס ל"הסרת כישוף"

השחקנית הגיעה לרב מאיר מסלטי, שסיפר: "ראיתי שעשו עליה כישוף שמחליש אותה" • הטקס כלל הקראת פסוקים, התכת עופרת וכמובן - תקיעה בשופר

לוסי דובינצ'יק // צילום: משה שי // הרב מסלטי: "ראיתי שהיא חסומה לגמרי". לוסי דובינצ'יק

השחקנית לוסי דובינצ'יק שעברה תקופה לא פשוטה בחייה הגיעה לאחרונה לרב מאיר מסלטי הידוע בכינויו "המאיר לבריות", לטקס שמטרתו הוצאת כישופים והסרת עין הרע ו"חסימות". 

בסרטון, שמתפרסם לראשונה ב"ישראל היום". נראית דובינצ'יק כשהיא עוטה מגבת, מסביבה נרות, והיא חוזרת על פסוקים שהרב מקריא. באחד מרגעי הטקס הרב מתיך עופרת וגם תוקע בשופר סביבה.                                                                         

הרב מסלטי אמר לישראל היום": "לוסי באה אליי לראות מה קורה איתה, ביקשה שאתן לה ייעוץ, ראיתי שהיא חסומה לגמרי. יש עליה משהו כבד. ראיתי שבעבר עשו עליה כישוף שחוסם אותה ומחליש אותה, היא פחות שמחה, הצעתי לה את שירותי. במהלך הטקס יש תפילות מיוחדות, עם כוונות מיוחדות, ויחד עם זה עשיתי הסרת עין עם עופרת וחומרים שונים ששורפים אותם על מנת לטהר ולנקות את האדם. מדובר בטיפול של כשעה. בסוף הטקס לוסי אמרה שהיא מרגישה שמשהו משתחרר ממנה".

דובינצ'יק, היא שחקנית מוכרת ששיחקה בקולנוע, בטלוויזיה ובתיאטרון, זכתה בפרס אופיר לשנת 1996 על תפקידה כקלרה בסרט "קלרה הקדושה". בשנים האחרונות סיפרה לא פעם שהיא עוברת תקופה קשה, ששיאה בשנת 2017 כאשר נפלה מקומה רביעית בבניין בו היא התגוררה ביפו, ופונתה במצב קשה לבית החולים איכילוב. בבית החולים היא הכירה את בן זוגה הנוכחי, חגי פוקס, התארסה לו וילדה לו שני ילדים. 

"המאיר לבריות" פרץ לתודעה כאשר ערך טקס דומה שנועד להפריד בין דודו אהרון לארוסתו לבקשת אמו של אהרון. מאז פקדו אותו לא מעט אנשים מוכרים, ביניהם ליאור נרקיס, גלעד שליט, אלי ישי, עמיר פרץ וננסי ברנדס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר