פרסום ראשון: קורונה על סט "רוקדים עם כוכבים"

הפקת ריאליטי הריקודים, שנמצאת בשלבים הראשונים של הצילומים של העונה החדשה והמסקרנת, מתקשה לעמוד בקצב ההדבקה

מיקי גבע בגמר "רוקדים עם כוכבים" משנת 2021, צילום: יואב ארי דודקביץ

פרסום ראשון: קורונה ב״רוקדים עם כוכבים״.

בימים אלה עובדים בקשת על העונה החדשה של ריאליטי הריקודים, ול״ישראל היום״ נודע כי היום (שני) התגלה בהפקה כי אחת הרקדניות המקצועיות שמלווה את אחד המפורסמים נמצאה חיובית לקורונה.

התפשטות וריאנט האומיקרון וקצב ההדבקה מקשים מאוד על ההפקה שמקפידה על ההנחיות. יום הצילום הראשון של התוכנית מתוכנן לשבוע הבא ובהפקה מקווים שעד אז הרקדנית תחלים ותחזור לרחבה.

"רוקדים עם כוכבים" שודרה בין השנים 2005 ל־2012 ברשת. בעונותיה הראשונות הנחו אותה אבי קושניר והילה נחשון, ולאר מכן גיא זו-ארץ וירדן הראל. הפורמט מבוסס על סלבריטאים שמתחרים ביניהם בריקוד, כשלכל אחד מהם מוצמד רקדן מקצועי. נראה כי הכוכבת הכי גדולה שצמחה מהתוכנית בארץ היא אנה ארונוב, שהחלה את דרכה כרקדנית שמדריכה את המפורסמים ומתחרה לצדם.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר