השחקנית והקומיקאית המוערכת יעל פוליאקוב ילדה אתמול בת, כך נודע ל"ישראל היום". המאורע המשמח הזה התרחש בבית החולים "איכילוב" בתל אביב. עבור פוליאקוב זו הלידה השנייה, אבל עבורה ועבור בעלה אלעד מילוא זו הילדה המשותפת הראשונה שתהיה אחות של יהונתן בנה הבכור.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
גונבים את ההצגה. רשת האופנה רנואר השיקה אתמול בבוקר בגני התערוכה את קולקציית קיץ 2015, מה שגרם ללא מעט ידוענים לשלוף מארונותיהם את מיטב מחלצותיהם ולהתייצב מול הפלאשים. ביניהם היו יעל גולדמן, מושיק גלאמין, מאיה בצלאל, גלית לוי ואורי בנאי, אליאנה תדהר, מייקל לואיס, טהוניה רובל, איציק זוהר, עינת ארליך, עדי שילון ועוד. אבל מי שגנבו את הפוקוס היו טום ואוריאל מ"המירוץ למיליון" שנראו כאילו בחרו בעצמם את הבגדים ולא הצליחו לצעוד מטר בלי בקשה לסלפי.

טום ואוריאל // צילום: אלירן אביטל
הפטרייה חוזרת. לראשונה על הבמה יופיעו בקרוב אינפקטד מאשרום ורד בנד - שני מופעים בערב אחד כשהשיא יהיה שיתוף פעולה של שתי הלהקות על הבמה. מי שעוד תפציע בערב הזה היא נינט טייב, שעד כה לא חזרה להופיע מאז הלידה, וגם הזמרת אסתר רדא. אינפקטד יארחו את היהודים, התקווה 6 והמפיק SAVANT. המופע יתקיים בלוקיישן הופעות חדש, Live Park, אמפי פארק מבית זאפה בראשון לציון.
הכתבה הכי נקראת היום באתר: האב חשב שנכנס פורץ - וירה בחבר של בתו
מאסטר שף זזים. עונת ה־VIP של ריאליטי השפים המצליחה מבית קשת היתה אמורה לעלות לאוויר כבר ביום ראשון הקרוב, אבל לאחר מחשבה נוספת החליטו בזכיינית לדחות את ההשקה ליום שלישי, בעוד שבוע בדיוק, וזה לא במקרה. באותו היום תושק "גב האומה" בביתה החדש, בערוץ 10. בתוך כך, אתמול בבוקר התקיים אירוע השקת התוכנית ומי שבלטה שם במיוחד היא עדן הראל, שערב קודם דווח כי הוצע לה להצטרף אל מפלגת הבית היהודי, אך היא סירבה.
חוזרים לבית הספר. בעיצומה של העונה השנייה של "הכוכב הבא", בטדי הפקות ובזכיינית ערוץ 2, קשת, התחילו את העבודה על העונה השלישית של הריאליטי לילדים "בית ספר למוסיקה". מי שלא ימשיך לעונה הבאה הוא המורה בבית הספר, הזמר משה פרץ, שכידוע הצטרף ל"אקס פקטור" של הזכיינית המתחרה רשת. אם אתם ילדים בני 14-8 ויודעים לשיר בגבוהים בלי לזייף, מקומכם הוא שם.