רק בחודש פברואר האחרון חשפה אלינה לוי את הדרמה הרפואית שאיתה היא מתמודדת, מחלת היפותירואידיזם (פעילות יתר של בלוטת התריס) וכבר אמש (ראשון) היא סיפרה בכאב ל-98 אלף עוקביה באינסטגרם על דרמה רפואית נוספת שהתרגשה הפעם על בנה הקטן אוליבר בן השמונה חודשים, שגרמה לאשפוזו והצריכה התערבות כירורגית. בלב כבד היא סיפרה על הימים והלילות המסויטים שעברה, כשהרגישה היעדר יכולת לסייע לבנה הפעוט.
אלינה לוי משתפת בדרמה
"עברנו שבוע מטורף. אוליברצ'יק עבר הליך רפואי שהצריך הרדמה מלאה, והיינו באשפוז כמה ימים", אמרה אלינה כבר בפתח דבריה. "ממש הרגשתי שאנחנו צריכים התכנסות, והייתי צריכה רגע עצירה כי לא הרגשתי שאני מוכנה לחשוף את זה. זה ממש הציף אותנו, זה היה מבהיל", הסבירה לגולשים מה הסיבה בגינה נעלמה מהרשת.
בהמשך שיתפה את הגולשים בקושי שחוותה בימי האשפוז וטרם הניתוח. "אוליברצ'יק היה בצום איזה שמונה שעות, למרות שזה היה אמור להיות שלוש שעות כי היה ניתוח שהתעכב לפניו, ואף אחד לא עדכן אותנו בזה", ציינה. "ולמרות ששאלנו, אמרו לנו שאי אפשר לתת לו כלום. זה היה חוסר אונים מוחלט", נזכרה. "ואז ההרדמה, והוא התעורר כאוב. זה היה כל כך שובר לב לראות אותו ככה בלי יכולת באמת לעזור לו", סיפרה.
"אנחנו מתאוששים, אנחנו בלילות בלי שינה", עדכנה לאחר מכן. "לא פשוט לאוליבר ואנחנו ממש מנסים לעשות הכל כדי לעטוף אותו. זה היה סיוט בשבילנו להיות במרחב של בית החולים עם כל הריחות הכימיים וחומרי הניקיון, ואין אוויר. אוליברצ'יק חזר חולה בגלל זה, וכולנו חזרנו גמורים", המשיכה לתאר את מה שעבר עליה ועל משפחתה.
"אני משתפת בזה כי אני מרגישה שעיכלנו את החוויה, וגם כי אין לי כוחות לשחק אותה. אני פה עם כל מה שקורה. עם כל העייפות. זה לא פשוט לראות את אוליבר ככה", אמרה בדמעות. "אבל זה רק עניין של כמה ימים", הדגישה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו