פרסום ראשון: שמונה ימים לפני הפסטיגל, הזמר רמי קלינשטיין עבר תאונת אופניים קשה, שלאחריה נזקק לניתוח. האירוע הלא נעים הזה קרה אתמול בשעות הצהריים בתל אביב. קלינשטיין פונה לבית החולים איכילוב בעיר, ולאחר סידרת בדיקות התגלה כי שבר את צוואר הירך ונזקק לניתוח ברגלו.
בתוך זמן קצר הוא הוכנס לניתוח, ומשם הועבר לאשפוז במחלקה לאורתופדיה. מקורביו מספרים כי מדובר בפגיעה קשה מאוד ברגלו.
עוד באתר:
היום השלישי ברציפות: השריפות ברחבי הארץ נמשכות, פינוי תושבים בשכונת רוממה בחיפה
אלימות בהשראת סדרת תאג"ד: מועדון קרב, גרסת בית הספר
"נלחמתי באש - בזמן שביתי עלה בלהבות"
תאונה מהסוג הזה אינה דבר נעים אף פעם, אך במקרה הזה העיתוי גרוע במיוחד. מחר בבוקר היה אמור קלינשטיין להתחיל את החזרות לפסטיגל על הבמה במרכז הקונגרסים בחיפה. המופע עצמו מתוכנן לעלות ביום שישי בעוד שמונה ימים בלבד. חלקו של קלינשטיין בפסטיגל הוא משמעותי במיוחד, שכן השנה הוא מתפקד על תקן הזמר האורח ואמור לבצע במהלך המופע את מיטב להיטיו מכל השנים. כמו כן, הוא אמור לבצע את שיר הסיום במופע, "מתנות קטנות".
בהפקה כבר עודכנו במצבו ומנסים למצוא פתרון. כך או כך, אם יצליח להופיע, הוא ייאלץ לעשות זאת בסיוע עזרים ובמינימום תנועה, בניגוד למקובל במופע זה.
כזכור, כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום", לפני כחודש אושפזה גרושתו של קלינשטיין, ריטה, בטיפול נמרץ באותו בית חולים לאחר שחשה ברע.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו