בלה חדיד מתייצבת לצד גדעון לוי - ותוקפת את ישראל

הדוגמנית הבינלאומית מוצאת הזדמנות נוספת לצאת נגד ישראל ומשתפת בסטורי שלה ראיון עם העיתונאי הידוע בדעותיו הקיצוניות • כמו במבצעים קודמים, גם הפעם היא משתפת בתמונות וסרטונים מעזה

בלה חדיד, צילום: גטי אימג'ס

הדוגמנית הבינלאומית ממוצא פלשתיני, בלה חדיד, תוקפת את ישראל על רקע מבצע "עלות השחר". 

בסטורי שהעלתה היום (שבת) בחשבון האינסטגרם, ניתן למצוא ראיון של העיתונאי גדעון לוי, שהתראיין לרשת אל-ג'זירה, בה אמר כי "הישראלים שטופי מוח ויודעים מעט על מה שקורה. בימים האחרונים נאמר לנו כי יישובי הדרום הסמוכים לגבול עם עזה צריכים להיות תחת עוצר כי יש סכנה. אף אחד לא ידע בדיוק מה הסכנה ואז פתאום, אחרי שלושה או ארבעה ימים, ישראל טענה שזה מצב 'בלתי נסבל' - אבל עזה יכולה להיות 16 שנים תחת מצור וזה כן 'נסבל'. אבל חלק מהיישובים בדרום לא יכולים לעמוד בארבעה ימי סגר. אז קרה מה שקרה".

מתוך עמוד האינסטגרם של בלה חדיד,

חדיד, כאמור, שיתפה את העוקבים שלה בראיון, כמו גם בתמונות שצולמו בעזה בשעות האחרונות. 

מתוך עמוד האינסטגרם של בלה חדיד,

לפני מספר חודשים, בוולנטיינ'ס דיי, בחרה חדיד לציין את היום בעקיצה מכוונת לישראל בתמונת לב ורוד שחלקה עם 49.3 מיליון עוקביה באינסטגרם, משחק מילים על הביטוי המוכר ליום האהבה Will You Be My Valentine.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר