ההייטק עולה לירושלים: בהמשך להודעת פורום העסקים על השתתפותם הערב (שבת) בצעדת המחאה בירושלים, ראשי המשק מודיעים על ישיבת חירום מחר בבוקר.
יותר מ-200 חברות הייטק, המעסיקות אלפי עובדים וקרנות ההון סיכון, הודיעו כי ישתתפו מחר באירועי המחאה נגד הרפורמה המשפטית.
מחאת ההייטקיסטים | מחאת ההייטקיסטים
עובדי החברות יוכלו להשתתף באירועי המחאה ברחבי הארץ, חלקן יסגרו לחלוטין את פעילות החברה, חלקן יאפשרו יום חופש מלא על חשבונן וחלקן יום חופש חלקי.
יותר מ-100 אוטובוסים יצאו להפגנה: "לא נשתוק"
חברות ההייטק וקרנות ההון סיכון יוציאו יותר מ-100 אוטובוסים מחר מרחבי הארץ להפגנה הגדולה המתוכננת מול הכנסת.
ממחאת ההייטק נמסר: "הגענו למאני טיים של המאבק על פניה של מדינת ישראל ואי אפשר לעמוד מנגד ולא לעשות דבר. לא נשתוק בזמן שממשלת ישראל מחרבת את ההייטק ואת כלכלת ישראל, ונילחם בכל כוחותינו על הדמוקרטיה".
עוד הוסיפו כי "אנחנו קוראים לכל המגזרים בחברה הישראלית לגלות מנהיגות ולהצטרף אלינו, במאמץ למניעת השבר בעם וליצירת הסכמה רחבה שתאחה את הקרעים".
בין החברות שהודיעו כי ישתתפו מחר במחאה: Wix, Wiz, Monday, פאפאיה גלובל, למונייד, רדיס, CHEQ, ריסקפייד, פורטר, מליו, פיירבלוקס,יוטפו, הייבוב, טייטו קאר, נטורל אינטליג'נס, אוגורי וחברת OpenWeb הישראלית שרכשו חברה ב-100 מיליון דולר, ועוד רבות אחרות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו