רוני זהבי, מנכ"ל הייבוב: "התחרות על עובדים איכותיים היא בעיה בכל העולם" | צילום: יח"צ

כששוק ההייטק בהאטה ישנה חברה ישראלית שמצליחה לצמוח

למרות המשבר שעובר עולם ההייטק הישראלי חברת ״הייבוב״ (HiBob) מגייסת 150 מיליון דולר, עשרה חודשים בלבד לאחר שסגרה את גיוס הכספים האחרון • תוך פחות משנה הצליחה החברה לגייס השקעות בסך 300 מיליון דולר

חברת ״הייבוב״ (HiBob) הודיעה היום, על גיוס 150 מיליון דולר בסבב גיוס חדש לפי הערכת שווי של 2.45 מיליארד דולר. בסה״כ החברה גייסה 300 מיליון דולר לפעילותה בתוך פחות מ 10 חודשים.

עיקר התמקדות של החברה היא בפיתוחו של "בוב", פלטפורמה חדשנית לניהול עובדים שמשנה את האופן שבו חברות פועלות בעולם העבודה המודרני. גיוס ושימור נכון של עובדים היה ועודנו אחד הנושאים המרכזיים המעסיקים ארגונים בתקופות צמיחה, וביתר שאת בימים של האטה כלכלית עולמית. המפתח הוא גמישות ניהולית ועסקית שמאפשרת להתאים את השינויים המתבקשים מהמצב בשווקים להחלטות ניהוליות של הארגון לגבי האנשים שלו, שהם המשאב החשוב ביותר בארגון.

פלטפורמת ניהול העובדים ״בוב״ משרתת למעלה מאלפיים וחמש מאות חברות המעסיקות מאות אלפי עובדים ומאפשרת למנהלים, לעובדים, ולמחלקות משאבי האנוש והכספים את היכולות להתנהל בגמישות הנדרשת במצבי אי ודאות ושינויים.

שימור כוח אדם איכותי בתקופות משבר

רוני זהבי, מנכ"ל ומייסד משותף בהייבוב, מסביר: "התחרות על עובדים איכותיים וחסרונם הבולט, הינה בעיה בלתי פתורה בכל העולם. הצמיחה של הייבוב כחברה נובעת מהצורך של ארגונים אשר שמים את האנשים שלהם במרכז בכלים דיגיטליים חדשניים לשימור וניהול המשאב האנושי, גם בתקופות דינמיות של התרחבות והצטמקות. הייבוב מספקת לחברות הדינמיות הללו את המערכת המתאימה ביותר לצרכי צמיחה ושימור של עובדים איכותיים".

זהבי הוסיף, "לקוחותינו בחרו בהייבוב הודות לחוויית העובד היוצאת דופן שהמערכת מספקת, ובזכות תרומתה לפרודוקטיביות שלהם. רובם המוחלט גדלים עם 'בוב' כי המערכת יודעת לגדול בהתאם להתפתחות הצרכים העסקיים שלהם".

סבב הגיוס הנוכחי, שאותו הובילו החברות General Atlantic ו־Bessemer Venture Partners, ובו השתתפו גם משקיעים קיימים, מביא את החברה להערכת שווי של 2.45 מיליארד דולר, ולמימון כולל של 424 מיליון דולר מאז ראשיתה. ההשקעה החדשה תאפשר להייבוב להפיק את המרב ממעמדה כמובילת שוק בתחומה ולהיערך בצורה טובה להתפתחות תחום ה HR TECH בשנים הקרובות.

הייבוב מובילה שינוי בחוויית העבודה של אנשי מחלקת משאבי האנוש, מנהלים ועובדים, וכיום משתמשות בשירותיה יותר מ־2,500 חברות רב־לאומיות – בהן Cazoo, Gong, Hopin, Monzo, Happy Socks, Fiverr ו־VaynerMedia, הייבוב מצרפת כ 350 לקוחות חדשים בכל רבעון. להייבוב יש לקוחות  ב־166 מדינות בעולם ופלטפורמה "בוב" תומכת ב־13 שפות שונות. הארגונים המשתמשים בבוב מצליחים להאיץ את תהליכי הגיוס שלהם, לשמר את העובדים האיכותיים ביותר, להגביר את מעורבות העובדים בחברה, לשדרג את כישוריהם ולייצר תמורות תרבותיות משמעותיות בכוח העבודה הגלובלי שלהן.

הייבוב הכפילה את גודלה וצירפה 370 עובדים ועובדות חדשים מאז סוף 2021. החברה הרחיבה גם את פעילותה בארה״ב, קנדה, אוסטרליה, בריטניה, במדינות נוספות באירופה כגון גרמניה, שבדיה, דנמרק, הולנד, ספרד ובמדינות מזרח אירופה. החברה ממשיכה להרחיב את פעילותה בישראל ומגייסת בימים אלו מהנדסות ומהנדסים נשות ואנשי תמיכה, שיווק דיגיטלי, כספים וניהול מידע.

גילם הממוצע של העובדים בחברה הוא 35, 52% מעובדי החברה גברים והיתר נשים ו-12 עובדים בלבד עזבו מרצונם את החברה בארץ. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...