מיצובישי חושפת היום קדימון למכונית קונספט שהיא עתידה להציג בתערוכת טוקיו הקרובה. התמונה הבודדת, רומזת על מראה לא קונבנציונלי – כמקובל במכוניות כאלו. החלון הקטן באחורי המכונית הזו, נותן הצצה למערכת ההנעה החדשה, שתהיה הסיפור העיקרי כאן.
דגם הקונספט, ששמו עדיין לא ידוע, אמור להציג גרסה קטנה וקלה יותר למערכת הכלאיים של מיצובישי, ה-PHEV, המותקנת באאוטלנדר. ככל הנראה המערכת החדשה מיועדת לרכבי פנאי קטנים יותר במידותיהם כמו האקליפס-קרוס המשווקת כאן. ההודעה הרשמית לעיתונות, לא חושפת פרטים קונקרטיים או נתונים טכניים.

הדברים האלו, מסמנים את הכיוון של היצרנית היפנית, עם גרסאות PHEV בגדלים שונים והנעת חשמל טהורה שאמורה להיות מנת חלקה של מחליפת ה-ASX. במיצובישי כבר רמזו על מחליפת ה-ASX עם הקונספט e-Evolotion. הבחירה בשם המיתולוגי הזה עבור הדגם האמור, מרמזת על כיוון חשמלי ורב ביצועים לפנאי הקטן של מיצובישי.