אאודי A6 פלאג אין מצטרפת להיצע

אחרי אחיות אחרות במותג, גם ה-A6 מקבלת גרסה היברידית נטענת. המחירים מתחילים ב-503,000 שקלים

אאודי מתחילה לשווק בישראל את גרסת הפלאג-אין של ה-A6. זו מצטרפת לגרסאות עם הנעה דומה של ה-Q5 וה-A7. המחירים מתחילים ב-530,000 שקלים עבור אאודי A6 50 TFSIe בגרסת הכניסה ואילו רמת אבזור ‘פרימיום’ של הדגם תעלה 536,500 שקלים.

עוד מאוברדרייב >>>

גרסת הפלאג-אין של ה-A6  מונעת באמצעות שילוב בין מנוע בנזין בנפח 2.0 ל’ למנוע חשמלי – שילוב המפיק 299 כ”ס ו-45.9 קג”מ. התאוצה למאה קמ”ש אורכת 6.2 שנ’ בדרך למהירות מרבית בת 250 קמ”ש. במצב חשמלי ‘נקי’ ה-A6 מסוגלת להגיע למהירות של 135 קמ”ש כשהטווח החשמלי באותו מצב נע בין 62 ל-73 קמ”ש.

בתא הנוסעים אפשר למצוא כאן את הקוקפיט הוירטואלי של אאודי, מסך מרכזי בגודל 10.1 אינץ’, מסך מגע לתפעול בקרת האקלים (8.6 אינץ’), מערכת סאונד משופרת (180W), מושבים מתכווננים (עם חימום וקירור), סגירה רכה לדלתות ועוד. חבילת ‘פרימיום’ מוסיפה לאלו, בין השאר, תאורת מטריקס, מערכת של B&O (עם מגבר 705W) וריפודי עור משולב.

בגזרת מערכות הבטיחות המתקדמות המפרט מלא בהיצע של אאודי עם יכולת בלימת חירום עצמאית, בקרת שיוט אקפטיבית, זיהוי רכבים בשטחים מתים, בקרת שיוט אדפטיבית, סיוע במניעת התנגשות מאחור, זיהוי תנועה חוצה בצומת ועוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר