משטרת חיפה עצרה היום הורים תושבי העיר, בחשד שהתעללו במשך שנים בבנם בן ה-14. הנער, שלומד בבית ספר בעיר, פנה אתמול למשטרה באמצעות הפייסבוק שלה ותיאר את מסכת ההתעללות הקשה שנמשכת לדבריו מזה שש שנים.
ראש יחידת הניו מדיה של המשטרה, רפ"ק שרון ימינחה, הורה לאנשיו להתחיל ולהתכתב עם הנער, ולאחר שהשתכנעו כי מדובר בפנייה אמיתית, הועבר המידע לסגל הפיקוד הבכיר במשטרת חיפה שביררו את כתובתו של הנער. השוטרים הגיעו לבית ההורים ועיכבו אותם לחקירה
בית המשפט האריך בצאת השבת את מעצרם של ההורים. "מעדות הנער עולה כי הוריו מכים אותו מאז היה בן 8", סיפר גורם בכיר במשטרת חיפה, "איש לא התייחס לטענות שלו ולכן לא היה לא מנוס אלא לפנות למשטרה באמצעות הפייסבוק".
הגורם שמעורה בפרטי החקירה, סיפר כי מדובר בנער אינטליגנט שלא רצה לפגוע בהוריו, אך רצה להפסיק להיות קורבן להתעללות. ההורים לא הכחישו את מרבית הטענות שהופנו אליהם, והחקירה תימשך בימים הקרובים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו